.:: Larisa Goal ::. Προπόνηση για τη μικτή Κ15…
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
03 Μαϊ 2022

Προπόνηση για τη μικτή Κ15…

Προβολές: 1838

alt

Προπόνηση για τη μικτή Κ15…

Από τον προπονητή της μικτής Τσέτσιλα Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω παίκτες να βρίσκονται την Τετάρτη 4 Μαϊου και ώρα 15:45 μ.μ. στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας για προπόνηση, της μικτής Κ15 (2007-2008).

Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική περιβολή δική τους για την προπόνηση (σορτάκια, κάλτσες, επικαλαμίδες) καθώς και τo διαγνωστικό self test Covid 19 του σχολείου, σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Όποιος απουσιάσει για οποιαδήποτε λόγο να ενημερώσει τον προπονητή στο τηλ. 6932618917.Επίσης όλοι οι παίκτες που νοσήσαν από COVID 19 είναι υποχρεωμένοι να εκδώσουν νέα κάρτα υγείας αθλητή από ειδικό καρδιολόγο (μεταγενέστερη της νόσησης) τόσο για τις μικτές όσο και για τις ομάδες τους αλλιώς δεν μπορούν να αγωνιστούν στους αγώνες των μικτών.

Στεργιούλης, Κουτζαηλίας, Νταφόπουλος, Δάσκαλος (Ηρακλής Λάρισας), Καραμάνης, Τσιακμάκης, Δαλιός, Μπιρσίμης (Νέα Πολιτεία), Κουπατσιάρας (Πελασγιώτιδα), Κουμαντζέλης, Καλαθάς, Αγάκος, Ρίζος, Δημηνίκος, Αλμπάνης(Ατρόμητοι), Νικολάου, Αβραμούλης, Παπατζίμας, Πιτσίλκας (Olympic), Όντος (Απόλλων), Δριστέλλας (ΑΠΟΕΛ), Βαρσάμης(Νίκη Μιχαήλ), Αρσένης, (Γιάννουλη), Μαλέσκος, Μπιώτης (Ερ. ΑΕΛ).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt