.:: Larisa Goal ::. Θα ψάξει την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα του …
Περιφερειακό - Δ Εθνική
25 Ιανουάριος 2013

Θα ψάξει την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα του …

Προβολές: 1081

alt

Θα ψάξει την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα του …

Αναμφίβολα η μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Αμπελωνιακός σε ένα τρελό παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε αυτό κόντρα στον Αχιλλέα Δομοκού, έχει προκαλέσει ευφορία στους κόλπους της ομάδας που σαφώς και βλέπουν με καλύτερο μάτι τη συνέχεια.

Οι «πράσινοι» του Βασίλη Νάρη αν κα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη και συνάμα ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στον β΄γύρο.

Φυσικά και κανείς δε στέκεται εδώ μιας και ο δρόμος είναι μακρύς και θα χρειασθεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να σώσει την παρτίδα, μειώνοντας πάντως τη διαφορά στους δύο πόντους από τη σωτηρία.

Αυτό που προέχει για τους Αμπελωνίτες είναι και η συνέχεια να είναι ανάλογη και αρχής γινομένης από το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο. Παιχνίδι που παρουσιάζει δυσκολίες αλλά οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γιατί όχι να ψάξουν την πρώτη τους νίκη μακριά από τον Αμπελώνα. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα ενώ επιστρέφει και ο Τζιαρτζιάνης που εξέτισε την τιμωρία του.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt