Ιστορική άνοδος για τον Δωτιέα Αγιάς…
Ιστορική άνοδος για τον Δωτιέα Αγιάς…
Απ’ όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς αυτό που πέτυχε φέτος ο Δωτιέας Αγιάς είναι κάτι μοναδικό μιας και κατάφερε στην επανεμφάνιση του στα σαλόνια της Δ΄Εθνικής μετά από 28 ολόκληρα χρόνια, να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του πανηγυρίζοντας την άνοδο στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αφού τερμάτισε στην τρίτη θέση.
Οι «ερυθρόλευκοι» των Κώστα Μάγγου-Δημήτρη Κωστή (τους ανήκει μεγάλο μερίδιο μερίδιο στην επιτυχία αυτή με τον πρώτο να πραγματοποιεί ιδανικό ντεμπούτο στην πρώτη του προπονητική απόπειρα) έδειξαν από το ξεκίνημα τις «άγριες» διαθέσεις τους και κατάφεραν μετά από μια εξαιρετική πορεία να υλοποιήσουν τον πολυπόθητο αυτόν στόχο και πλέον ανοίγονται νέοι ορίζοντες στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, μια περιοχή που έχει μια ιδιαίτερη δυναμική και μέσα από συλλογική προσπάθεια μπορούν να πετύχουν πολλά και στο άμεσο μέλλον.
Ο Δωτιέας Αγιάς με αριθμούς…
Ο Δωτιέας Αγιάς τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 35 βαθμούς (10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 5 ήττες) και 23-16 τέρματα.
ΕΝΤΟΣ: 6-4-0 (14-4 τέρματα)
ΕΚΤΟΣ: 4-1-5 (9-12 τέρματα)
Νέα πρωτιά για τον Τζιόλα…
Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Τζιόλας ήταν για μια ακόμη χρονιά το πρώτο «βιολί» των Αγιωτών μιας και πέτυχε επτά γκολ (πέρσι είχε πετύχει 14 στην Α΄ΕΠΣΛ και συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο στη Δ΄Εθνική) και ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της τεράστιας αυτής επιτυχίας:
7 γκολ: Τζιόλας
5 γκολ: Τσατσαλίδης
4 γκολ: Σιμούλης
3 γκολ: Κωστούλας
2 γκολ: Κουβελάς
1 γκολ: Κοταρέλας, Πολύζος
Τελευταία
- Με Ζτούπη οδηγό, πήγε τελικό ο Ηρακλής Λάρισας!!!
- Συνεχίζει να προσφέρει έργο ο Αλεξίου…
- Επιστροφή «Χάτζη» στα πάτρια εδάφη…
- Γιορτάζει η Φιλιππούπολη…
- Ο Τζιγκούρας έστειλε τους Ατρόμητους στον τελικό!!!
- Προβάδισμα για την 110 Π.Μ...
- Πρώτες ανανεώσεις στο Αργυροπούλι…
- Αποφασισμένη για τη νίκη η Α.Ε. Κιλελέρ…
- Ο Τσίτσιας στον θώκο της Δόξας, παραμονή Γιαννακού…
- Χαρούμενος…