.:: Larisa Goal ::. Απολαυστικός με το καλημέρα… ο Φαλανιακός!!!
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
26 Σεπτέμβριος 2020

Απολαυστικός με το καλημέρα… ο Φαλανιακός!!!

Προβολές: 2441

alt

Απολαυστικός με το καλημέρα… ο Φαλανιακός!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Απολαυστικός με το καλημέρα… εμφανίστηκε ο Φαλανιακός μιας και συνέτριψε εκτός έδρας τον νεοφώτιστο Πύρρο με το επιβλητικό 6-1 και ξεκίνησε ιδανικά τη νέα σεζόν.

alt

Οι «κιτρινόμαυροι» του Κώστα Νεμπεγλερα έκαναν επίδειξη δύναμης και έδειξαν τις «άγριες» διαθέσεις τους μιας και θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στο νέο πρωτάθλημα.

alt

Αντίθετα το συγκρότημα του Δημήτρη Βλάχου παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε, προσγειώθηκε ανώμαλα στην πραγματικότητα και σίγουρα θα χρειασθεί υπομονή και πίστωση χρόνου προκειμένου να βρει τα πατήματά του.

alt

Ιδανικό ξεκίνημα…

Δυνατά ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι Φαλανιώτες και μόλις στο 11΄ο Κώστας Τσιάκος με ένα άπιαστο σουτ στο «Γ» της εστίας του Ξύτσα έκανε το 0-1 μετά από ωραία προσπάθεια των Λόλα και Αντωνόπουλου.

Έξι λεπτά αργότερα ο Αποστόλης Νάστας αξιοποίησε την ωραία μεταβίβαση του Αντωνόπουλου και με πλασέ έγραψε το 0-2.

Κάπου εκεί επαναπαύτηκαν οι Φαλανιώτες και στο 39΄ο Άλκης Νικούλης με σουτ μείωσε σε 1-2 αφού προηγήθηκε απόκρουση του Ντιντή σε σουτ του Φουρκιώτη.

alt

Στο 42΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Πανταζή Η. από τον Σουλάι αλλά ο κ. Στάικος που ήταν κοντά στη φάση έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

alt

Διαστάσεις θριάμβου…

Η πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης ανήκε στους γηπεδούχους με τον Γιώργη στο 49΄ να έχει ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ.

Στο 57΄και μετά από εκτέλεση φάουλ του Πανταζή Γ. και ενστικτώδης απόκρουση του Ξύτσα μετά από προβολή αμυντικού, ο Βασίλης Λυγούρας που καραδοκούσε έκανε το 1-3.

alt

Γκολ το οποίο επέδρασε θετικά στους «κιτρινόμαυρους» που ανέβασαν κι άλλο στροφές και πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Κώστα Τσιάκο (63΄), Αποστόλη Νάστα (68΄) και Βασίλη Λόλα (86΄) για το τελικό 1-6 ενώ απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Τσιάκο (59΄, 65΄), Αντωνόπουλο (60΄) και Πανταζή Μ. (74΄).

alt

Όσο για τον Πύρρο είχε μια καλή στιγμή στο 66΄με τον Νικούλη αλλά ο Ντιντής απέκρουσε εντυπωσιακά.

alt

Η διαιτησία

alt

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Κώστας Στάικος ο οποίος είχε άξιους συμπαραστάτες τους Αποστόλη Καρακώστα και Γρηγόρη Δεδικούση.

ΠΥΡΡΟΣ (Δ. Βλάχος):

alt

Ξύτσας, Τσιρογιάννης, Μάρης, Ακρίβος (67΄Λέτσιος), Κυπαρίσσης (67΄Αλιάι), Σουλάι (67΄Τσάκουλης Π.), Φουρκιώτης, Σάρρα, Νικούλης, Παρασκευούδης (2΄, λ.τ Νησίδης, 56΄λ.τ Βύρλας), Γιώργης.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας):

alt

Ντιντής, Πανταζής Η., Ντανίκας (82΄Κακανούλιας), Γιαννακόπουλος, Πανταζής Γ. (69΄λ.τ Κολοβός), Λυγούρας Β. (71΄Πανταζής Μ.), Νάστας (82΄Φατούρας), Αντωνόπουλος, Λόλας (82΄Λυγούρας Χ.), Τσιάκος, Μπλέντι.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt