.:: Larisa Goal ::. Ποιος Ντουκαντάμ; Κρητικός λέμε και κλαίμε!!!
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
17 Σεπτέμβριος 2017

Ποιος Ντουκαντάμ; Κρητικός λέμε και κλαίμε!!!

Προβολές: 2284

alt

Ποιος Ντουκαντάμ; Κρητικός λέμε και κλαίμε!!!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον έμπειρο πορτιέρο Γιάννη Κρητικό ο οποίος απέκρουσε τέσσερα πέναλτι!!! θυμίζοντας έντονα τον μεγάλο Ρουμάνο πορτιέρο της Στεάουα Βουκουρεστίου, Χέλμουτ Ντουκαντάμ, η Αναγέννηση Πουρναρίου πέταξε… εκτός θεσμού τον Πυργετό επικρατώντας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι με 3-0 (κ.α. 3-3, παράταση 3-3).

Βλέπετε το 1986 ο υψηλόσωμος πορτιέρο είχε αποκρούσει τέσσερα πέναλτι απέναντι στη Μπαρτσελόνα και χάρισε στην ομάδα του το Κύπελλο πρωταθλητριών και έτσι βάδισε στα χνάρια του και ο «Ντουκαντάμ» του Πουρναρίου!

Σε ένα άκρως χορταστικό ματς όπου οι γηπεδούχοι πήραν δύο φορές προβάδισμα στο σκορ με «αέρα» δύο τερμάτων (2-0 και 3-1) αλλά οι «βυσσινί» έδειξαν χαρακτήρα και οδήγησαν το ματς πρώτα στην παράταση και μετά στη «ρώσικη ρουλέτα».

Για την Αναγέννηση ο Άκης Νεμπεγλέρας σκόραρε δις ενώ δίχτυα βρήκε και ο Παπαδάμος ενώ για τους «βυσσινί» ο Γιώργος Βάρσος βρήκε δύο φορές δίχτυα και μάλιστα το πρώτο για χάι λάιτς με απίστευτη εκτέλεση φάουλ ενώ σκόραρε και ο Ρακίπι Ν.

Στα πέναλτι για τους νικητές σκόραραν οι Ζαϊρές, Κρητικός Μ. και Κρητικός Θεοφ.

ΠΟΥΡΝΑΡΙ (Δ. Κωστής): Κρητικός Γ., Μήλιος (46΄Κρητικός Μιχ.), Κώτσιας, Μακρής, Νεμπεγλέρας, Λιόγκας (60΄Κρητικός Θεοφ.), Ζαϊρές, Καφαντάρης (100΄ Λανάρας), Παπαδάμος, Γκαντόγλου (70΄Σιούτας).

ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Γ. Μπάγκας): Πήλιουρας, Περκέτσι (80΄Αδάμος), Κούμε, Καμάμι, Τσάκε, Τζιόλας, Ρακίπι Ν., Ρήγας (46΄Παζάρας), Βάρσος, Ρακίπι Αγγ., Πουρλιώτης (110΄Καρυώτης).

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt