.:: Larisa Goal ::. Ανοι(Χ)τοί λογαριασμοί στη Φαλάνη…
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
10 Απρίλιος 2019

Ανοι(Χ)τοί λογαριασμοί στη Φαλάνη…

Προβολές: 2267

alt

Ανοι(Χ)τοί λογαριασμοί στη Φαλάνη…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα (0-0) έληξε ο πρώτος ημιτελικός στο γήπεδο της Φαλάνης μεταξύ του Σμόλικα και του Δαμασιακού και άφησαν έτσι ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς (θα διεξαχθεί στις 2 Μαϊου).

alt

Σε ένα παιχνίδι όπου μπορεί να έλειπε το γκολ αλλά παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον, ήταν αμφίρροπο από τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

alt

Δοκάρι ο Μπέτσης…

Δυνατά ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι «πράσινοι» και είχαν δύο καλές στιγμές για να σκοράρουν με τους Σέτζα (5΄) και Κακαζούκη (17΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ που εξουδετέρωσε ο Βλιώρας).

Στη συνέχεια οι Δαμασιώτες ισορρόπησαν και είχαν τις δικές τους καλές στιγμές με τους Τσιάλτα (27΄) και Μουσιάρη (32΄).

alt

Για να φτάσουμε στο 33΄όταν ο Μπέτσης εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» με τη μπάλα να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 41΄η κεφαλιά του Καρέντζου έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 44΄ο Δαμασιακός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τους Γεωργαντζιά και Λούτσο να μην βρίσκουν στόχο.

alt

Αμείωτο το ενδιαφέρον και στην επανάληψη…

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Δαμασιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Φούντα και Τσιάλτα να μην μπορούν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Στο 58΄η κεφαλιά του Γκατζούλη έφυγε λίγο άουτ και στο 62΄το σουτ του Καρέντζου είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 75΄ένα καλό σουτ του Γκατζούλη δεν βρήκε στόχο ενώ στο 86΄μετά από σέντρα «ξυραφιά» του Κακαζούκη, λίγο έλειψε ο Δούκας να πετύχει αυτογκολ διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ.

Με αυτά και με αυτά δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τελευταίο «σφύριγμα» του κ. Μπουρουζίκα και τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό…

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Μάκη Μπουρουζίκα που είχε βοηθούς τους Χρήστο Καραγιάννη και Γρηγόρη Δεδικούση.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Β. Μπακογιάννης):

alt

Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σέτζας, Καρέντζος, Σκούπρας, Ζαμπέτας (72′ Γκατζιούρας), Μολάς, Μπέτσης, Κακαζούκης, Γκατζούλης, Πετράκης.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας):

alt

Βλιώρας, Γεωργαντζιάς, Μπακαΐμης, Ντόκος, Ιωαννίδης, Τσιάλτας (65′ Δούκας), Νάτσης (89΄Λέτσιος), Μουσιάρης, Φούντας (75΄Γκαντρής), Λούτσος, Αμπατζίδης (59΄Λόλας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt