.:: Larisa Goal ::. Μοιρασιά στη Γιάννουλη…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
20 Οκτώβριος 2019

Μοιρασιά στη Γιάννουλη…

Προβολές: 1753

alt

Μοιρασιά στη Γιάννουλη…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ανέκαθεν οι μονομαχίες ανάμεσα στη Δήμητρα Γιάννουλης και την Προοδευτική Βερδικούσιας επιφύλασσαν πάντα δυνατές συγκινήσεις ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση και κάτι ανάλογο συνέβη και σήμερα το απόγευμα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο στείρο 0-0.

alt

Αναμέτρηση την οποία παρακολούθησε αρκετός κόσμος και έμεινε ικανοποιημένος όχι από το θέαμα αλλά από τη διάθεση και την ενέργεια που έδειξαν τα δύο συγκροτήματα, διεκδικώντας με πείσμα τους βαθμούς της νίκης, με τη δύναμη να είναι το κύριο χαρακτηριστικό.

alt

Από τη μια το συγκρότημα του Νίκου Χρόνη που βρίσκεται δικαιωματικά ψηλά στη βαθμολογία, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις όποιες ευκαιρίες σε γκολ.

alt

Και από την άλλη οι «βυσσινί» του Κώστα Μπακλαβά με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθώντας να κάνουν τη ζημιά στην κόντρα, κατέκτησαν έναν πολύτιμο πόντο από κάθε άποψη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

alt

Λίγες φάσεις στο α΄μέρος…

Από τα πρώτα λεπτά οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν αυτές που κυριάρχησαν, με τους Γιαννουλίτες να έχουν δύο καλές στιγμές για να σκοράρουν με τον Ντούφα (5΄, 28΄) ενώ η Προοδευτική απείλησε στο 20΄με το καλοχτυπημένο φάουλ του Κουζιώνη να φεύγει λίγο άουτ.

alt

Την απόκρουση του αγώνα ο Νυχτερίδας…

Και στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τη διαφορά πως όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι ασκούσαν μεγαλύτερη πίεση αναζητώντας το γκολ και στο 52΄έφτασαν μια ανάσα από αυτό αλλά ο Ραφαήλ Νυχτερίδας έκανε την απόκρουση του αγώνα, πετώντας… σε κόρνερ τη σουτάρα του ιδιαίτερα δραστήριου Ραμάι.

alt

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντούφας και πάλι στην «καρδιά» της άμυνας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, με τους Βερδικουσιώτες να κρατάνε γερά στα μετόπισθεν και μάλιστα σε μια αντεπίθεση στο 67΄λίγο έλειψε να σκοράρουν αλλά ο Βιλανάκης απομάκρυνε το σουτ του Στατήρη, με το 0-0 να μην αλλάζει ως το τέλος.

Η διαιτησία

alt

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε η δύναμη, η ρέφερι της αναμέτρησης Αλεξάνδρα Δεληγιάννη τα πήγε αρκετά καλά.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι δύο βοηθοί κ.κ. Πάτσης και Σιαπλούλης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χρόνης):

alt

Βιλανάκης Γ., Σαπάκος (60΄Καρέλας), Αμπατζίδης, Ντόκος, Ντούφας, Παπακωνσταντίνου, Μπάμπαλης Ι., Γκαλγκανόπουλος, Δίχρης (63΄λ.τ Γκολένα), Ραμάι, Σαλοκανάς.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς):

alt

Νυχτερίδας, Χαράλαμπος Κ., Τέλιος (82΄ Χαράλαμπος Γ.), Μπακλαβάς, Ζερδαλής Σπ./Δ., Φραγκογούλας, Καρκατσέλας (92΄ Ζερδαλής Κ.), Οικονόμου Ν/Αθ. (73΄Καρατζιόλης Λ.), Κουζιώνης, Συνάπαλος, Στατήρης (85΄Οικονόμου Ν/Γ).

*Οι άνθρωποι της Βερδικούσιας ευχαριστούν τη Δήμητρα Γιάννουλης για την άψογη φιλοξενία καθώς επίσης και τον ιδιοκτήτη του καφέ “Selfie” και Βερδικουσιώτη στην καταγωγή, Χρήστο Μηλιώνη για τα ροφήματα που πρόσφερε στην ομάδα.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt