.:: Larisa Goal ::. Στο Κουτσόχερο έστειλαν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς!!!
Αρχική - Αρθρογραφία
11 Δεκέμβριος 2019

Στο Κουτσόχερο έστειλαν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς!!!

Προβολές: 1920

alt

Στο Κουτσόχερο έστειλαν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς!!!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Κουτσόχερο, ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στην τοπική Φορτούνα και το F.C. Κουτσοχέρου (ομάδα παλαιμάχων εραστών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου).

Μια αναμέτρηση όπου το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα μιας και άπαντες αγωνίσθηκαν με ένα κοινό σκοπό και αυτός δεν ήταν άλλος από την ενίσχυση δύο ιδρυμάτων (Ελληνική Μέριμνα-Παιδική Στέγη Λάρισας και Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας) με παιδιά 2-10 ετών στη Λάρισα.

alt

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ μαζεύτηκαν πολλά είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά των Χριστουγέννων.

Φουλ μπαλίτσα και πολλά χαμόγελα γι’ αυτά τα παιδάκια που έχουν πραγματικά ανάγκη και στο Κουτσόχερο απέδειξαν πως είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα άτομα.


Φιλική τεσσάρα…

Για την ιστορία αν και μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα, η Φορτούνα Κουτσοχέρου επικράτησε με 4-1 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Φονιάς, Ανδριώτης, Γκιόνας και Ζήκος ενώ για τους παλαίμαχους σκόραρε ο Λεωνίδας Τσιούτσιας μετά από έξοχη ατομική ενέργεια.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ (Σ. Ευαγγέλου): Μπέκος (55' Παπανικολάου), Μπακογιάννης, Ξύτσας, Ζήκος, Καρβούνης, Τάσιος (46' Μπαταβάνης), Τσιάμης Βαλ., Τσιάμης Γ., Παζάρας, Ανδριώτης (50' Φονιάς Β.), Γκιόνας.

F.C. ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ (Π. Τσάκος-Θ. Κυριζόπουλος): Κορδίστας Δ., Μπούσιας, Αραπίδης, Μητρούσιας, Καλουσόπουλος, Αδαμίδης, Κατσαμπέλας, Δαρδούμπας, Κόκκας Τσάκος, Τσιούτσιας Λ.

Έπαιξαν και οι Λούγγος, Τσακνάκης, Παληός, Κωστούλας, Θεοδώρου, Βάτα, Ψαρογιώργος.

alt

Ευχαριστούν…

Οι άνθρωποι του Κουτσοχέρου ευχαριστούν την ΕΔ/ΕΠΣΛ για τη διαιτητική τριπλέτα, τα σούπερ μάρκετ «Τσουμάνης» καθώς επίσης και το Κρεοπωλείο «Νταβαρούκας» στον Αμπελώνα για τη συνεισφορά τους στον αγώνα αυτόν.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt