.:: Larisa Goal ::. «Χάσαμε μια μάχη αλλά δεν κρίθηκε τίποτα…»
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
17 Μαϊ 2022

«Χάσαμε μια μάχη αλλά δεν κρίθηκε τίποτα…»

Προβολές: 1618

alt

«Χάσαμε μια μάχη αλλά δεν κρίθηκε τίποτα…»

Με άδεια χέρια έφυγαν οι παίκτες του Δωτιέα Αγιάς από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μακεδονικό Φούφα μιας και γνώρισαν την πρώτη ήττα στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι όπου η αποβολή του Λεσάι στο 30΄ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα αλλά παρόλο αυτά η προσπάθεια έγινε και με το παραπάνω από τους παίκτες των Τάσου Μπεριτζά-Κώστα Παπαρίζου.

Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος και έδωσε το στίγμα του μετά το τέλος του αγώνα:

«Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Ο Δημήτρης Σούμπασης βγήκε από το νοσοκομείο και είναι καλά. Πέρα από το ποδόσφαιρο αυτή είναι η πιο σημαντική είδηση για εμάς και επιστρέφει μαζί μας.

Συγχαρητήρια στον Μακεδονικό για την νίκη και το καθαρό ποδόσφαιρο που έπαιξε. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας για εμάς μετά το ματς στην Στυλίδα που σε κακό αγωνιστικό χώρο και με δυσκολία είχαμε πάρει τους τρεις πόντους.

Παίξαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήθελε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και το απέδειξε. Όταν παίζεις με έναν παίκτη λιγότερο κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και ρισκάρεις τότε υπάρχει πιθανότητα να εκτεθείς στα μετόπισθεν. Εμείς στο πρώτο μέρος με δέκα παίκτες είχαμε δυσκολίες, βρέθηκε , απλά θεωρώ πως η εικόνα μας βελτιώθηκε αρκετά με την είσοδο μας στο δεύτερο μέρος. Στα αποδυτήρια είπαμε πως θα το παλέψουμε περισσότερο και το κάναμε. Είχαμε ευκαιρίες για την ισοφάριση του σκορ αλλά δεν τα καταφέραμε, ενώ στο τελευταίο τρίλεπτο που είχαμε ανέβει αρκετά, λίγο έλειψε να δεχθούμε κι άλλα τέρματα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε όμως δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Δεν τελειώνει τίποτα εδώ όσον αφορά το στόχο μας. Έχουμε άλλα τρία ματς και όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ξέρουμε πως στο τέλος κάνουμε ταμείο. Μπορεί να χάσαμε μία μάχη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως χάσαμε τα πάντα».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt