.:: Larisa Goal ::. Έλαμψε… το άστρο του Μπρέλλα!!!
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
20 Οκτώβριος 2021

Έλαμψε… το άστρο του Μπρέλλα!!!

Προβολές: 2389

alt

Έλαμψε… το άστρο του Μπρέλλα!!!

Το άστρο του έμπειρου πορτιέρο Κώστα Μπρέλλα έλαμψε στο Μαυροβούνι μιας και απέκρουσε τρία πέναλτι στην ψυχοφθόρα διαδικασία και οδήγησε τους «πετεινούς» στην πρόκριση με 2-0 (κ.α. 1-1) απέναντι στο Κιλελέρ.

Παιχνίδι για γερά νεύρα και ακατάλληλο για καρδιακούς ανάμεσα σε δύο ομάδες που μόχθησαν πολύ μέσα στο γήπεδο αλλά τελικά η πρόκριση ήρθε στα χέρια των παικτών του Βασίλη Μπακογιάννη.

Για το Μαυροβούνι που παρατάχθηκε και πάλι με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεση του, ο Κυρμιτσής ήταν αυτός που στο 65΄διαμόρφωσε το τελικό 1-1, για να οδηγηθεί το ματς στη «ρώσικη ρουλέτα».

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Β. Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Ντούρας (70΄Μπάγκας), Κακαζούκης (46΄Καραμπίνας), Παπαμάνος (80΄Κολιοφούτης), Μαγγόλας, Τατσέλος, Σιάτρας, Μπατζέλας Β. (60΄Μπέτσης), Κυρμιτσής, Εμμανουήλ (60΄Αντωνούλης), Πασσιάς.

*Η διοίκηση του Μαυροβουνίου εύχεται στον έμπειρο πορτιέρο Δημήτρη Μαγαζιώτη που θήτευσε με επιτυχία στους «πετεινούς» κατά το παρελθόν, καλή επαγγελματική σταδιοδρομία στη Γερμανία όπου θα μεταβεί και ότι το καλύτερο στη ζωή του γενικότερα.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt