.:: Larisa Goal ::. Θεαματική πρόκριση για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης…
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
17 Φεβρουάριος 2023

Θεαματική πρόκριση για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης…

Προβολές: 1763

alt

Θεαματική πρόκριση για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης…

Την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε στο "Σπύρος Θάνος" του Βλαχογιαννίου της τοπικής Δόξας με 5-2, ύστερα από ένα θεαματικό παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησαν οι εμπνεύσεις των δύο "δεκαριών", του Στέλιου Δραχαλίβα αλλά και του Νίκου Γελαλή των ηττηθέντων.

Στο 3' οι "πράσινοι" πλησίασαν στο γκολ αλλά το σουτ του ευρισκόμενου σε πλεονεκτική θέση Ντούφα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του Παπαϊωάννου, ενώ οι γηπεδούχοι "ισοφάρισαν" στο 16' με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Γελαλή που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Νούσια.

Στο 26' άνοιξε το σκορ, όταν ο Αλέξανδρος Τσούτσας εξ επαφής αξιοποίησε την σέντρα από αριστερά του Δραχαλίβα, ενώ στο 33' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δραχαλίβα ο Θανάσης Νικολακούλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-2.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, καταλογίστηκε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων σε διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Αλεξίου - Γκόλτσιου και από τα 11 μέτρα ο Γελαλής μείωσε σε 1-2 (47').

Στο 53' εκτελώντας κόρνερ ο Δραχαλίβας έστειλε την μπάλα στην "καρδιά" της αμυντικής γραμμής και εκεί διεκδικώντας την οι Τσούτσας - Σπ.Ιωαννίδης την είδαν να καταλήγει στα δίχτυα, με την συμμετοχή του τελευταίου να είναι ακούσια.

Στο 71' ο αρχηγός των γηπεδούχων Γιώργος Αλεξίου με "τακουνάκι" σημείωσε το 2-3 αλλά αμέσως ο Τσούτσας (73') έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το τελικό 2-5 φέρει την "υπογραφή" του αρχηγού των νικητών Δημήτρη Ντούφα που με διαγώνιο σουτ ολοκλήρωσε υποδειγματικά την επιθετική προσπάθεια.

Εύκολο έργο είχαν ο διαιτητής Θεόδωρος Κοντογιώργος και οι βοηθοί του Γιάννης Ρουπέλας - Νίκος Κοτούμπας.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Χάρης Νούσιας): Παπαϊωάννου, Παληγιάννης, Χρόνης, Φράντζας, Κυπαρίσσης, Ρόντε (46' Αθανασούλης), Αλεξίου, Σεμπ.Ιωαννίδης (72' Απ.Φακίτσας), Μ.Γκουρομπίνος (61' Κοντοθανάσης, 74' Πέτρου), Γελαλής, Σπ.Ιωαννίδης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης, Γκόλτσιος (72' Μπουμπουνάρας), Νικολακούλης, Γανός, Μιφτάρι,Τσούτσας (78' Δ.Μουλτσιάς), Πούτας, Ντούφας, Στ.Δραχαλίβας (84' Μάρκου), Βλαχάκης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt