.:: Larisa Goal ::. Ο Τσατσάρας ύψωσε το μπόι του και έδωσε την κούπα στους Ατρόμητους!!!
Περιφερειακό - Εφηβικό - Παιδικό
31 Μαϊ 2014

Ο Τσατσάρας ύψωσε το μπόι του και έδωσε την κούπα στους Ατρόμητους!!!

Προβολές: 2443

alt

Ο Τσατσάρας ύψωσε το μπόι του και έδωσε την κούπα στους Ατρόμητους!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Ο νεαρός πορτιέρο των Ατρόμητων/Θύελλα που ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Τσατσάρας ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ ανάμεσα στους Ατρόμητους/Θύελλα και τη Νίκη-Μιχαήλ μιας και απέκρουσε τρία πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα» και χάρισε το τρόπαιο στους «κυανόλευκους» (3-1, κ.α. 1-1).

alt

Ματς για γερά νεύρα ανάμεσα σε δύο αξιόλογα συγκροτήματα τα οποία και διεκδίκησαν με πείσμα τη νίκη παρά τη δυνατή βροχόπτωση, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως ο κάμπος παραμένει μια αστείρευτη πηγή ταλέντων.

alt

Το ματς είχε συγκλονιστικό φινάλε μιας και στο 65΄ο Κωφός έβαλε σε θέση οδηγού τη Νίκη/Μιχαήλ αλλά στην εκπνοή του αγώνα ο Τόπης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο εξαιρετικός Ζιάκας από τον Κουσιά και έγραψε το 1-1, στέλνοντας το ματς στα πέναλτι, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

alt

Η ώρα του Τσατσάρα…

Εκεί όπου μίλησε ο νεαρός πορτιέρο Τσατσάρας μιας και απέκρουσε τρία πέναλτι και πιο συγκεκριμένα των Κωφού, Μασιά και Κούκου (μονάχα ο Κωφός ευστόχησε για τη Νίκη/Μιχαήλ).

alt

Για τους Ατρόμητους σκόραραν οι Τόπης, Πινακάς και Ζιάκας Δ. ενώ ο Μαργκάς έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς την κα Ντούρμα και τον κ. Τσιτρούλη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Τ. Ζιάκας): Τσατσάρας, Μωϋσιάδης, Τσουμάνης, Καραδούκας, Τόπης, Γερακίνης, Μαργκάς, Σουλιώτης, Ζιάκας Δ., Πινακάς, Γούτας, Καραούλας, Γερογιάννης, Γεωργουλόπουλος, Ζιάκας Ι. Δελημήτρος, Γκατζιάς.

alt

ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (Ζ. Γεράσης): Παπαπολυμέρου, Κωφός, Φάκας, Κούκος, Μασιάς, Κουσιάς, Χαλάτσης, Ραπτόπουλος, Καρδιτσόπουλος, Τσαρούχας, Καραναστάσης, Δραγατσίκης, Παπακώστας, Μήλιος, Αρσενίδης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt