Ατρόμητοι και στον τελικό!!!

Ατρόμητοι και στον τελικό!!!
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Οι Ατρόμητοι/Θύελλα επιβεβαίωσαν το προσωνύμιο τους και στον μεγάλο τελικό του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ μιας και εμφανίστηκαν ατρόμητοι και επιβλήθηκαν με 2-0 της ακαδημίας Νίκη/Μιχαήλ που κατέβαλλε με τη σειρά της μεγάλη προσπάθεια.

Παιχνίδι με καλό ρυθμό, ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά οι «κίτρινοι» είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Δράστες ο Κρικώνης στο 17΄με δυνατό σουτ και ο Στεργίου στο 33΄με κεφαλιά.

Μετά το τέλος του αγώνα τις απονομές στις δύο ομάδες έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου και ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Μητροδήμος ενώ στους διαιτητές ο διοικητικός της ΕΠΣΛ κ. Κοσμίδης.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου που γέμισε… τις κερκίδες του γηπέδου της Φιλιππούπολης συμβάλλοντας με τη σειρά τους στη γιορτή αυτή.
Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπάμπης Διαμάντης με βοηθούς τους κ.κ. Ντίνου και Τσιούμα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Δ. Καρακίτσος): Τζιγκούρας, Πραντζιος, Στεργίου, Νταϊάκης, Μπενεχούτσος, Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπρισίμης, Χατζής, Σαϊτης, Τζαμαλής, Γεοφώτης, Μαριγκούδης, Μπουχλαριώτης, Κρικώνης, Παυλόπουλος, Χριστιώτης, Καλαϊτζόγλου, Φώτος.
ΝΙΚΗ/ΜΙΧΑΗΛ (Ζ. Γεράσης):

Βαλιώτης, Γουγουλής, Καραμήτσος, Ζαμπέτας, Σπανός, Ντούφας, Μπούρας, Ρίζος, Χασιώτης, Γκατζιούρας, Μίγκος, Τσιάμης, Γκάτας.
Τελευταία
- Ο «Τζάτζα» είχε τον τελευταίο λόγο…
- Κορυφή… για ΕΣΠΕΘ και Λογιστές
- Στον τελικό οι Ατρόμητοι!
- Αγωνία για τη μάχη της ανόδου…
- Σημαντικό παιχνίδι στο «Γ. Μητσιμπόνας»…
- Νέα εκτός έδρας δοκιμασία για τον Π.Ο.Ε…
- Μεγάλο ματς στη Φιλιππούπολη…
- Οι παρατηρητές των αγώνων της Α’ DE-TOX και Β΄ΕΠΣΛ…
- Νίκη και κορυφή για τον Απόλλωνα Λάρισας…
- «Άσφαιρα πυρά»… στην Τσαριτσάνη
















>
















