.:: Larisa Goal ::. Με υπογραφή Κοτσιανούλη!!!
Περιφερειακό - Εφηβικό - Παιδικό
28 Μαϊ 2015

Με υπογραφή Κοτσιανούλη!!!

Προβολές: 2014

alt

Με υπογραφή Κοτσιανούλη!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Χάρη στο εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός της Ακαδημίας Γ. Πλίτση, Αποστόλης Κοτσιανούλης στο 69΄, οι «κυανόλευκοι» υπέταξαν την αξιόμαχη Νίκη/Μιχαήλ με 1-0 και κατέκτησαν την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ.

alt

Αναμέτρηση που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον ανάμεσα σε αξιόλογες ομάδες, με το πάθος να ξεχειλίζει.

alt

Οι νικητές είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τον σκόρερ και τον Έξαρχο ενώ οι «κόκκινοι» με τους Τσαρούχα και Αρσενίδη αλλά η μεγαλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο 58΄όταν ο Αρσενίδης κέρδισε πέναλτι από τον Κόκοβα αλλά ο Καλφούντζος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να νικήσει τον εξαιρετικό Ντιντή που απέκρουσε με τη μπάλα να απομακρύνεται και από το οριζόντιο δοκάρι.

alt

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ.κ. Καλισόπουλο και Γκόγκο.

ΝΙΚΗ/ΜΙΧΑΗΛ (Δ. Σκλάβος):

alt

Γκέκας, Αλιάι, Τσαρούχας, Καραναστάσης, Μερτζανίδης, Καλφούντζος, Ραπτόπουλος, Γραβάνης, Μήλιος, Αρσενίδης, Παπακώστας, Σκίζας, Σκόμπας, Μπιζιώτας, Δραγατσίκης, Μπεκιάρης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ. ΠΛΙΤΣΗ (Κ. Τσιοτινός): Ντιντής Κόκοβας, Κοτσιανούλης, Κατσαβός, Έξαρχος, Μαλαμούδης, Φωκούλης, Τριανταφύλλου Αν., Μακρής, Αθανασιάδης, Μπομπότης, Ανυφαντής, Γκουνάρας Σ., Γκουνάρας Χ., Δέλλας, Σταμάτης, Τριανταφύλλου Α., Νυχτερίδας.

*Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου και ο διοικητικός κ. Βλάγκας.

 

alt

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt