.:: Larisa Goal ::. Καταιγιστική… η ΑΕΛ!!!
Περιφερειακό - Εφηβικό - Παιδικό
15 Μαϊ 2016

Καταιγιστική… η ΑΕΛ!!!

Προβολές: 2411

alt

Καταιγιστική… η ΑΕΛ!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ, η ΑΕΛ εμφανίστηκε καταιγιστική καθώς συνέτριψε την Ακαδημία Γ. Πλίτση με το επιβλητικό 4-0 και κατέκτησε πανάξια το τρόπαιο, στις εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις της Γιάννουλης.

alt

Μάλιστα το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους «βυσσινί» καθώς μόλις στο 8΄ο Καλαπανίδας με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκαλγκανόπουλου έκανε το 1-0.

alt

Η ομάδα του Πλίτση πήγε να απαντήσει άμεσα αλλά το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Κόκοβα (κάθε στημένο και απειλή από τον ταλαντούχο άσο).

alt

Και με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ο Μορφάκης αξιοποίησε την πάσα του Καλύβα από «κλέψιμο» και πέτυχε το 2-0, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.

Για να φτάσουμε στο 69΄όταν ο Σδόγγος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στην εκπνοή ο Αλεξανδράκης.

alt

Η διαιτησία

alt

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ντελέζος Γ. με βοηθούς τους κ.κ. Τέγο Δ. και Τέγο Αθ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Γ. ΠΛΙΤΣΗ/ΟΜΟΝΟΙΑ (Λ. Λαζαρίδης-Ο. Μοράλες): Λιάκος, Μπομπότης, Μαλαμούδης, Τριανταφύλλου, Κόκοβας, Τανός, Δανιλούδης, Πατέτσος, Μακρής, Ανυφαντής, Μπράτσος, Κατσαβός, Χαζιζάι, Πραγκαφίλλης, Λόι, Γκούτρας, Ντιντής, Φωκούλης, Τριανταφύλλου.

alt

ΑΕΛ (Γ. Βασιλείου): Σουλούκος, Κυρμιτσής, Βόγλης, Καλαπανίδας, Τόσκα, Χριστιανός, Καλύβας, Μίζα, Μορφάκης, Καμπέρης, Γκαλγκανόπουλος, Σκύφτας, Πετάνι, Μπλαντέμης, Σδόγγος, Πατσιαούρας, Ζυγούρης, Μάτα, Αλεξανδράκης, Ράχης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt