.:: Larisa Goal ::. Συγκέντρωση εκπροσώπων σωματείων των πρωταθλημάτων Υποδομών
Περιφερειακό - Εφηβικό - Παιδικό
22 Οκτώβριος 2013

Συγκέντρωση εκπροσώπων σωματείων των πρωταθλημάτων Υποδομών

Προβολές: 949

alt

Συγκέντρωση εκπροσώπων σωματείων των πρωταθλημάτων Υποδομών

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η προγραμματισμένη συγκέντρωση των εκπροσώπων των σωματείων του Νομού, που θα συμμετάσχουν με ομάδες τους στα πρωταθλήματα Υποδομής (Εφηβικό, Παιδικό και Προπαιδικό), που θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σάββατο με τους αγώνες του Παιδικού πρωταθλήματος.

Θα συνεχιστούν το μεθεπόμενο με τους αγώνες των πρωταθλημάτων Εφηβικό - Προπαιδικό και θα συνεχιστούν μέχρι τη λήξη τους με τους αγώνες εναλλάξ στα προαναφερόμενα πρωταθλήματα.

Στη συγκέντρωση που παραβρέθηκαν εκπρόσωποι και προπονητές 14 σωματείων (ΑΕΛ, Δήμητρα Γιάννουλης, Ανθούπολη, Απόλλων Λάρισας, Ηρακλής Λάρισας, Ακαδημία «Ολύμπικ», Ακαδημία Πλίτση, Πελασγιώτιδα, Αμπελωνιακός, Αμπελόκηποι, Τοξότης, Ακαδημία Νίκη Μιχαήλ, Προμηθέας, Αστραπή Νέας Πολιτείας), ήταν παρόντες ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, πλαισιωμένος από το μέλος της Επιτροπής κ. Στέλλα Σταματάκη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κ.κ. Βασ. Μητροδήμος (εκπροσωπώντας και την ΕΔ/ΕΠΣΛ), Γιάννης Βλάγκας και Νίκος Δημεράς.

Τους εκπροσώπους των σωματείων καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο κ. Γηγοριάδης και στον εισαγωγικό του λόγο έκανε μια λεπτομερή ανάλυση του τρόπου διεξαγωγής των φετινών πρωταθλημάτων Υποδομών. Στη συνέχεια ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αναφερθούν στις δικές τους προτάσεις και απόψεις, σχετικές πάντοτε με την αρτιότερη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Ακούστηκαν πολλές απόψεις και εκ μέρος του Προέδρου της Επιτροπής δόθηκε η υπόσχεση ότι οι περισσότερες θα ληφθούν σοβαρά υπόψη, τουλάχιστον για τον δεύτερο γύρο των πρωταθλημάτων και σίγουρα στη διοργάνωση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014 - 2015.

Υπενθυμίζεται ότι στα φετινά πρωταθλήματα Υποδομών θα συμμετάσχουν συνολικά 106 ομάδες (39 στο Παιδικό, 28 στο Εφηβικό και 39 στο Προπαιδικό), ομάδες που ανήκουν σε 38 σωματεία του Νομού μας. Η συμμετοχή αυτή είναι η πολυπληθέστερη όλων των χρόνων που γίνονται τα πρωταθλήματα Υποδομής.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt