.:: Larisa Goal ::. Στην Α1 ο Άρης Κουλουρίου…
Αρχική - Περιφερειακό
15 Μαϊ 2011

Στην Α1 ο Άρης Κουλουρίου…

Προβολές: 3677

alt

Πανηγυρικά  στην Α1 ο Άρης Κουλουρίου

PHOTO: ACTION FRAME

Κάτι που έμοιαζε  ως όνειρο μακρινό πριν λίγα χρόνια για τον Άρη Κουλουρίου, φέτος  πήρε σάρκα και οστά με τους «κυανοκίτρινους» μετρά από μια εξαιρετική πορεία να κατακτάνε πανάξια την άνοδο  στην Α1 ΕΠΣΛ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

 

alt

Και η εντυπωσιακή  νίκη με 4-0 κόντρα στον Ελευθεριακό  ήταν το κερασάκι στην τούρτα με τους παίκτες  του Αχιλλέα Τσιβόπουλου να έχουν  κάθε λόγο να γλεντάνε με την ψυχή τους για την τεράστια αυτή επιτυχία.

alt

Μόλις στο 7΄ο Κουρούκας ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για τη νίκη ανοίγοντας το σκορ, για να πάρει τη σκυτάλη ο χαρισματικός επιθετικός Παναγιώτης Κίτσας ο οποίος σκόραρε δις (14΄, 21΄), έφτασε τα 27 γκολ στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή.

alt

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 31΄ο Κωνσταντάς, με τους παίκτες του Κουλουρίου να κατεβάζουν ταχύτητα στην επανάληψη.

alt

Μετά το τέλος  του αγώνα άπαντες ξέσπασαν σε πανηγύρια με τις σαμπάνιες να έχουν την τιμητική τους ενώ το τρίτο ημίχρονο θα συνεχιστεί στην πλατεία του χωριού…

alt

Διαιτητής του  αγώνα ήταν ο κ. Αναστασίου Γ. με βοηθούς  την κα Κομισοπούλου Γ. και την  κα Πιπή.

alt

ΚΟΥΛΟΥΡΙ (Α. Τσιβόπουλος): Κίτσας, Παρασχάκης, Παλάσκας, Καραγιώργος, Αλεξανδρής (70΄Τσιάμης), Κωνσταντάς (65΄Σαράντης), Κουρούκας, Τατίας, Κατσιάνης, Κίτσας Π. (35’ λ.τ Καραϊσκος), Ανδρώνης.

alt

alt

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt