.:: Larisa Goal ::. Σε καλό δρόμο η ΑΕΛ…
Αρχική - ΑΕΛ 1964
19 Σεπτέμβριος 2017

Σε καλό δρόμο η ΑΕΛ…

Προβολές: 1349

alt

Σε καλό δρόμο η ΑΕΛ…

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ μια και επιβλήθηκε σε φιλική αναμέτρηση των Τρικάλων με 4-2.

Στο παιχνίδι που έλαβε χώρα στον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο της Αμυγδαλέας, ο νεαρός τεχνικός Νίκος Γκαλίτσιος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την αγωνιστική παρουσία των «βυσσινί».

Μπορεί στα αγωνιστικά να επικρατεί ικανοποίηση, όχι μόνο για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και για την επιτυχία που φαίνεται να έχει μέχρι στιγμής η απόφαση των διοικούντων για την δημιουργία μίας ομάδας που θα στηρίζεται κυρίως στις παίκτριες που την έφτασαν μέχρι

εδώ αλλά και την προώθηση αρκετών αθλητριών από την Ακαδημία, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο στην υποστήριξη που περίμεναν από τον κόσμο της ΑΕΛ, τους επιχειρηματίες της πόλης αλλά και τους τοπικούς φορείς.

Έντονος είναι ο προβληματισμός για την μη υποστήριξη του κόσμου της Λάρισας στην προσπάθεια αυτής της ομάδας που μέσα από την σωστή και συστηματική δουλειά διαφημίζει την ΑΕΛ αλλά και την πόλη της Λάρισας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μάλιστα αρκετές είναι και οι περιπτώσεις που τοπικοί φορείς όχι μόνον δεν βοηθούν αλλά δημιουργούνε προβλήματα και βάζουν εμπόδια στην προσπάθεια της ομάδας σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί…

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Αμυγδαλέας για την παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες του αγώνα και ειδικά τον πρόεδρο της κ. Χρήστο Καραμούτη, έναν σημαντικό παράγοντα που προσφέρει πολλά στο λαρισινό ποδόσφαιρο, ο οποίος απέδειξε και εμπράκτως πως βρίσκεται πάντα δίπλα στην ΑΕΛ.

Επίσης η ΑΕΛ εύχεται ταχεία αποκατάσταση στην παίκτρια των Τρικάλων Μαρλέν, η οποία στάθηκε άτυχη και τραυματίστηκε στον αγώνα, ευτυχώς ελαφρά.

Επιστρέφει η Νάση…

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας μετά τις νέες κλήσεις στην Εθνική ομάδα είναι και το εξιτήριο που πήρε η τερματοφύλακας της ΑΕΛ Ζωή Νάση, η οποία ταλαιπωρήθηκε από μία μόλυνση και παρέμεινε στο Νοσοκομείο για σχεδόν έναν μήνα.

Η νεαρή αθλήτρια θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα με την ελπίδα να προλάβει να είναι έτοιμη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος το οποίο και αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην Ακαδημία…

Η Ακαδημία Γυναικών της ΑΕΛ υπενθυμίζει ότι οι προπονήσεις των τμημάτων της έχουν ξεκινήσει κανονικά και όσες νεαρές αθλήτριες ηλικίας 6 με 16 επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία στην Θύρα-3 του σταδίου Αλκαζάρ καθημερινά 4 με 7, για πληροφορίες.

Οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι δοκιμαστικές και χωρίς κόστος συμμετοχής.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt