.:: Larisa Goal ::. Μεγάλη η ...χάρη του Μουλτσιά!
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
16 Δεκέμβριος 2018

Μεγάλη η ...χάρη του Μουλτσιά!

Προβολές: 2319

alt

Μεγάλη η ...χάρη του Μουλτσιά!

Αγωνιζόμενος με απαράμιλλο πάθος, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" του Απόλλωνα Μακρυχωρίου με 2-1 και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2018 που αποτέλεσε - ούτως ή άλλως - ονειρική χρονιά για τους "πράσινους" του Κώστα Κατσάρα, τους νταμπλούχους του νομού Λάρισας για το έτος που θα αποτελέσει παρελθόν σε δύο εβδομάδες.

Για μία ακόμη φορά φέτος, όμως, οι Τσαριτσανιώτες βρέθηκαν "με την πλάτη στον τοίχο", καθώς ο περυσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Καρδίτσας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη λύγισε προ της αποφασιστικότητας των γηπεδούχων που ήξεραν πως με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης η θέση τους θα γινόταν εξαιρετικά δυσχερής.

Στο ξεκίνημα του αγώνα (4'), ο Καραλούλης σούταρε προς την εστία των φιλοξενουμένων αλλά ο τερματοφύλακας Γεωργαντζιάς - έστω και ασθενώς - απομάκρυνε τον κίνδυνο, ενώ στο 21' οι Καρδιτσιώτες έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Ισούφη να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο επόμενο λεπτό, όμως, η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου πήρε το προβάδισμα με τον Εμβέλε από αριστερά να πλασσάρει υποδειγματικά τον εξερχόμενο Νούσια (22', 0-1).

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αμέσως και διεκδίκησαν την ισοφάριση με σουτ του Ντούφα (35') και κεφαλιά του Χάμου (41') που κατέληξαν ελάχιστα έξω από το οριζόντιο και το αριστερό δοκάρι, αντιστοίχως, ενώ στο 45'+3' το σουτ του Μουλτσιά αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι αποτρέποντας το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το πολυπόθητο γκολ ήλθε μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραλούλη από δεξιά (49'), ο τελικός αποδέκτης Χάρης Μουλτσιάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα ισοφαρίζοντας.

Από εκείνο το σημείο, ο Οικονόμος ανέλαβε πλήρως τα ηνία του αγώνα και στο 68' έχασε εκπληκτική ευκαιρία με τον Γκαμπέτα να φεύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση αλλά μόνος με τον Γεωργαντζιά να σουτάρει λίγο έξω από το αριστερό του δοκάρι.

Η επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων δικαιώθηκε στο 87', όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου και αδυναμία των φιλοξενουμένων να "καθαρίσουν" την φάση, εξ επαφής ο Μουλτσιάς διαμόρφωσε το 2-1, για να "χαθεί" ανάμεσα στις αγκαλιές των συμπαικτών του, που πανηγύρισαν έξαλλα την επιστροφή της ομάδας στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο μήνες.

Ακριβοδίκαιη ήταν η διαιτησία του Θεσσαλονικέα Μιχάλη Μιχούλια και των βοηθών του Βασίλη Χατζηβασιλείου - Αλέξανδρου Κωνσταντίν.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Τσακάλι (5'), Κουμπούρας (65'), Γαλάνης (81'), Μουλτσιάς (90'+5') των γηπεδούχων και οι Τζιμπούκας (19'), Ισούφης (39'), Εμβέλε (65'), Πατσιούρας (72'), Κοντοβάς (82') των φιλοξενουμένων.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας) : Noύσιας, Ντούφας (46' Καλφούντζος), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Μιφτάρι (38' λ.τρ. Περτζιόνι), Χάμος, Καραλούλης (78' Τσάτσος), Κατσαμάγκας , Τόλιος (24' λ.τρ. Μουλτσιάς), Γκαμπέτας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Θάνος Θεοδώρου - Βασίλης Ταχτιντής) : Γεωργαντζιάς, Ισούφης (67' Αργυρόπουλος), Τζιμπούκας, Τζιλός, Εμβέλε, Κοντοβάς, Κατσιγιάννης (52' λ.τρ. Κουλουκτσής), Τζουμάκης, Κρανιώτης, Μυριώτης, Ξέρρας (62' λ.τρ. Πατσιούρας).

* Λόγω τιμωρίας του, ο Θάνος Θεοδώρου έδινε οδηγίες ευρισκόμενος στην κερκίδα, ενώ στον πάγκο της καρδιτσιώτικης ομάδας τον πρώτο λόγο είχε ο συνεργάτης του Βασίλης Ταχτιντής που φόρεσε στο παρελθόν την φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

* Ενοχλήσεις αισθάνθηκε κατά την διάρκεια της προθέρμανσης ο Δημήτρης Τεντολούρης, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει στην αρχική ενδεκάδα ο Ισούφης.Παράλληλα, λόγω τραυματισμών αντικαταστάθηκαν τέσσερις παίκτες, δύο από κάθε ομάδα, ενώ ο 19χρονος Χάρης Μουλτσιάς που πήρε την θέση του Τόλιου αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt