.:: Larisa Goal ::. Ιδανική αρχή για το Κιλελέρ…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
14 Σεπτέμβριος 2019

Ιδανική αρχή για το Κιλελέρ…

Προβολές: 2036

alt

Ιδανική αρχή για το Κιλελέρ…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις η Α.Ε. Κιλελέρ μιας και επιβλήθηκε με 2-1 του Ολυμπιακού Αμπελιάς, παιχνίδι με το οποίο και άνοιξε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της DETOX-Α΄ΕΠΣΛ.

alt

Ματς που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον από το ξεκίνημα, με το α΄μέρος να είναι εξαιρετικό καθώς σημειώθηκαν και τα τρία τέρματα ενώ η επανάληψη ανήκε εξ’ ολοκλήρου στον νεοφώτιστο Ολυμπιακό Αμπελιάς, όμως το 2-1 δεν άλλαξε.

alt

Σοβαρό προβάδισμα για τους «κιτρινόμαυρους»…

Μόλις στο 9΄ο Πλιάγκας απείλησε αλλά ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε και στο 18΄ο Κώστας Χατζής (στάθηκε άτυχος στη συνέχεια καθώς αποχώρησε με χτύπημα στο κεφάλι αλλά ευτυχώς όχι κάτι ανησυχητικό) με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, σημειώνοντας το πρώτο γκολ της σεζόν.

alt

Στη συνέχεια ο Πλιάγκας απείλησε εκ νέου με τον Παναγιωτόπουλο να λέει και πάλι όχι και στο 27΄ο Βαγγέλης Παπαχρήστος με κοντινό πλασέ μετά από προσπάθεια του Ζιόμπουρα και κακή εκτίμηση του Κουκούτση πέτυχε το 2-0.

Η Αμπελιά μείωσε σε 2-1 στο 29΄με κοντινή κεφαλιά του Σωτήρη Περδίκη και μπήκε ξανά στο ματς.

alt

Πίεσε η Αμπελιά, κρατούσε γερά το Κιλελέρ…

Δυνατά ξεκίνησαν στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι και στο 47΄ο Πλιάγκας απείλησε αλλά και πάλι ο Παναγιωτόπουλος είπε όχι.

Στο 55΄ο δραστήριος Παπαχρήστος είχε μια καλή στιγμή αλλά ο Κουκούτσης απεσόβησε τον κίνδυνο.

alt

Μάλιστα στο 71΄το Κιλελέρ άγγιξε το τρίτο τέρμα αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Φορτομάρη.

Στα τελευταία λεπτά η Αμπελιά άσκησε ακόμη μεγαλύτερη πίεση αλλά Πράπας (80΄) και Σερίφης (82΄) δεν κατάφεραν να χρισθούν σκόρερ, με το 2-1 να μένει ως το τέλος.

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Μάκη Κουκούλη (διέκοψε το ματς στο 40΄για ένα δίλεπτο λόγω έντασης και αποσύρθηκε στα αποδυτήρια με το διαιτητικό τρίο) που είχε βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα και Χρήστο Νάκα.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Γ. Τσαλάγγας):

alt

Παναγιωτόπουλος, Πατρίκης, Ζιόμπουρας Απ., Τζαβέλλας, Χατζής Γ., Γουρνάρης, Παπαχρήστος (90΄Νασιούλας), Φορτομάρης, Λένας (82΄Βέης), Κολοβός (94΄ Ντελόπουλος), Χατζής Κ. (45΄+1΄Κασιός).

ΑΜΠΕΛΙΑ (Β. Μπρισίμης-Θ. Εμμανουήλ):

alt

Κουκούτσης, Καραγιάννης (46΄Παρασκεούδης), Σελήνης, Αγγέλης, Περδίκης, Κορδαλής, Πλιάγκας, Καλούσης (81΄Σερίφης), Σταθάκος (60΄Φακίτσας), Γκαραλιάκος, Πράπας (86΄Δάσσιος).

*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού στιγμή στη μνήμη της 29χρονης Ναυσικάς Χατζηαναστασίου που «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή και καταγόταν από το Κιλελέρ.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt