.:: Larisa Goal ::. Ο Αετός την πρόκριση, η «Πέλα» τις εντυπώσεις…
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
25 Φεβρουάριος 2020

Ο Αετός την πρόκριση, η «Πέλα» τις εντυπώσεις…

Προβολές: 2768

alt

Ο Αετός την πρόκριση, η «Πέλα» τις εντυπώσεις…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε ο Αετός Μακρυχωρίου μιας και πέρασε νικηφόρα από το «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» επικρατώντας της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής Πελασγιώτιδας με 2-1.

alt

Σε ένα παιχνίδι όπου οι «κιτρινόμαυροι» των Κώστα Κατσάρα-Λευτέρη Τέα είχαν την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε μέρος και έφτασαν έτσι στην επικράτηση όπου θα περιμένουν τον αντίπαλο τους που θα προκύψει από το ζευγάρι Ηρακλής Λάρισας-Τσαριτσάνη.

alt

Όσο για τους «πετεινούς» του Κώστα Μπακατσή αν και αγωνίζονται μια κατηγορία πιο κάτω, στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και διεκδίκησαν με αξιώσεις την πρόκριση, κερδίζοντας χειροκρότημα και εντυπώσεις.

alt

Εξαιρετικό το α΄μέρος…

Δυνατά ξεκίνησαν στην αναμέτρηση οι «κιτρινόμαυροι» και μόλις στο 4΄ο Μαστοροδήμος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μάντζαρη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Βασίλης Κατσαμάγκας αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Γκόγκο και έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια ο Αετός πίεσε και για ένα δεύτερο τέρμα, έχοντας μια καλή στιγμή στο 15΄με τον Κατσαμάγκα ενώ στο 25΄ο Μαστοροδήμος απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Κλούρα, στην επαναφορά ο Μπενεχούτσος σκόραρε αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

alt

Η πρώτη απειλή από πλευράς Πελασγιώτιδας ήρθε στο 40΄με ένα καλό σουτ του Θώμου που έφυγε άουτ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄μέρους, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με πλασέ του Δημήτρη Τσέλα μετά από γύρισμα του Ποτού γράφοντας το 1-1.

alt

Ο Κουμπούρας λύτρωσε… τον Αετό

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Αετό να πιέζει και την Πελασγιώτιδα να αντιστέκεται.

Τελικά τη λύση την έδωσε στο 71΄ο Λάζαρος Κουμπούρας ο οποίος με εξαιρετική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από γέμισμα του Γκαμπέτα έκανε το 1-2.

Λίγο έλειψε η λαρισινή ομάδα να απαντήσει άμεσα στο 75΄αλλά το πλασέ του Τσέλα έφυγε μόλις άουτ.

Στο 82΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσιαντούλη από τον Φορτομάρη αλλά ο κ. Αντωνίου έδειξε να συνεχιστεί το ματς με 1-2 να μένει ως το τέλος.

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Γιώργου Αντωνίου που είχε βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Μίλτο Μπουρονίκο.

ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής):

alt

Μαστοροδήμος, Γούργος, Νεστορίδης, Γκόγκος Β., Μούτος, Μαριγκούδης, Θώμος (90΄Κουτσικούλης), Ποτός, Τσιγγάνης, Τσιαντούλης, Τσέλα (88΄Λαζαρίδης).

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Κ. Κατσάρας-Λ. Τέας):

alt

Αναστασίου, Γκαμπέτας (7΄Μητρούσκας), Φορτομάρης, Σιάτρας, Αλεξανδρής (46΄λ.τ Κουμπούρας), Ντιντής (76΄Σπανός), Μάντζαρης, Κατσαμάγκας, Μπενεχούτσος, Κλούρας, Παπαδόπουλος (55΄ Ιωαννίδης).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt