.:: Larisa Goal ::. Μπαράζ… ανανεώσεων στον Δαμασιακό
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
06 Ιούλιος 2020

Μπαράζ… ανανεώσεων στον Δαμασιακό

Προβολές: 2000

alt

Μπαράζ… ανανεώσεων στον Δαμασιακό

Τα θεμέλια για το νέο Δαμασιακό μπήκαν και θα είναι γερά!!! Η ομάδα με την οποία το Δαμάσι, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της Θεσσαλίας θα γιορτάσουν τα 50 χρόνια της ζωής της και συνάμα της προσφοράς στον αθλητισμό, "παίρνει σάρκα και οστά" και πατάει μέρα με τη μέρα σε πιο γερά θεμέλια.

Αυτά δεν είναι αλλά από τη νέα διοίκηση, το νέο προπονητή τον κ. Νάρη Βασίλη που επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας μας, καθώς και τον βασικό "κόρμο" των ποδοσφαιριστών από το Δαμάσι που αγαπάνε στα αλήθεια την ομάδα και θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν αυτή η χρονιά να είναι μια γιορτή.

Με αγαστή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και προπονητή, ξεκίνησε με ταχύτατους ρυθμούς ο σχεδιασμός του ρόστερ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Δαμασιακού για την νέα σεζόν 2020-2021.

Η διοίκηση προχώρησε στις ανανεώσεις παικτών από το φετινό ρόστερ, δείχνοντας την διάθεση της να διατηρήσει παίκτες που κατάγονται από το χωριό του Δαμασίου. Έπεται όμως και δυναμική συνέχεια για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Οι αθλητές που ανανέωσαν μέχρι στιγμής είναι οι: Γεωργατζιάς Γεώργιος, Λούτσος Στέλιος, Λέτσιος Αστέριος - Παναγιώτης, Χασιώτης Ιωάννης, Μουσιάρης Θεόδωρος, Βίδρας Θεόδωρος, Οικονόμου Μανώλης, Μπακαΐμης Στέλιος, Σεΐζης Ευάγγελος και Δεληχάς Βασίλειος.

Συνεχίζει στον ΑΟΔ και ο Νικολακούλης!!!

Πολύ σημαντική είναι και η ανανέωση της συνεργασιάς των "γαλανόλευκων" με τον νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα Νικολακούλη Ιωάννη. Ο Δαμασιακός, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την "παρθενική" παρουσία του 17χρονου στη μεγάλη κατηγορία του Λαρισινού ποδοσφαίρου, ξεκίνησε συμβολικά από τον "άσσο" στο "χτίσιμο" της νέας ομάδας.

Η συνάντηση Νικολακούλη - Διοίκησης έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σύντομα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ο 17χρονος κιπερ αποτελεί την "αποκάλυψη" του περσινού πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Ν. Λάρισας για τη θέση του, αφού με την αξία του απέδειξε πώς μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Έρχονται μεταγραφές ...

Αυτή τη στιγμή η διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση σημαντικών μεταγραφών καθώς και τον επαναπατρισμό παικτών με καταγωγή από το Δαμάσι που θα καλύψουν σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό του ρόστερ της ανδρικής ομάδας της επόμενης περιόδου.

asteriosstelios.blogspot.com

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt