Μέρα απονομής για τον Γ.Σ Ερμής Αγιάς…
Μέρα απονομής για τον Γ.Σ Ερμής Αγιάς…
Ο Γ.Σ Ερμής Αγιάς ανέβηκε στο θρόνο του με την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Μπροστά στο κοινό της η ομάδα του Ερμή Αγιάς γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος που σε συνδυασμό με το νικηφόρο φιλικό με τον Έσπερο Λαμίας, σκόρπισε χαμόγελα στους φιλάθλους της Αγιάς και αισιοδοξία για την έναρξη του πρωταθλήματος στις 2 Οκτωβρίου.
Στο γεμάτο από φιλάθλους γήπεδο της Αγιάς τις απονομές στους πρωταθλητές έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Αγιάς κ. Αργυρούλης και η Αντιδήμαρχος Αγιάς κα. Γιαννουλέα ενώ παρευρέθηκαν και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της Αγιάς.
Για την ιστορία το φιλικό με τον Έσπερο Λαμίας έληξε με νίκη του Ερμή 83-76.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 21-16, 41-36, 67-57, 83-76
ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ (Γ. Γιασσάρης): Βαβάτσικος, Τσιαμπαλής, Τριανταφύλλου, Αγαπίου, Νταλός, Μηλιώνης, Χαλκιάς, Κόμματος, Περρωτής, Γούλας, Γκανέτσας, Β. Φαρμάκης, Θ. Φαρμάκης
Τελευταία
- Στο Κουτσόχερο έστειλαν ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς!!!
- Πενθεί… η Δήμητρα Γιάννουλης
- Η αύρα του «Νέμπε»!!!
- «Τζάτζα» στην Υπέρεια, «Τζάτζα» και στην Ίντερ;
- Ανεβαίνουν Σερίφης, Καπετάνιος και Φραχόλι…
- Μόνος πρώτος ο «Ελέ»…
- Πήρε κεφάλι… ο Τσιάκος
- Σκόραρε ξανά ο «Κάκα»!!!
- Αναβολή των αγώνων Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Πιο ψύχραιμο… το Ναρθάκι