.:: Larisa Goal ::. Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας!!!
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
13 Οκτώβριος 2019

Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας!!!

Προβολές: 1254

alt

Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή Λάρισας!!!

Έπρεπε να φτάσουμε στην τέταρτη αγωνιστική για να γευτεί τη χαρά της νίκης ο Ηρακλής Λάρισας μιας και άλωσε… το Καρπενήσι επικρατώντας της Ποταμιάς με 2-1.

Μια νίκη που κατακτήθηκε δίκαια σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του αγώνα, με τους «κυανόλευκους» των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τρανταφυλλόπουλου να εμφανίζουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και σίγουρα έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για τη συνέχεια.

Το φιλμ του αγώνα:

4΄: Ο Κακαβίτσης πάσαρε στον Χρηστίδη, που σούταρε εκτός περιοχής άουτ από το δεξί δοκάρι της Ποταμιάς.

11΄: Ο Γενιτσαρόπουλος έβγαλε την μπαλιά για τον Σταμούλη, που βρέθηκε απέναντι στον Παπαγιάννη σούταρε με τον Κρίτσα να κοντράρει σωτήρια την τελευταία στιγμή και την μπάλα να φεύγει κόρνερ.

22΄: Ο Χρηστίδης έκλεψε από τον Ξαγάρα, μπήκε στην περιοχή, σούταρε και ο Ανδρούτσος απέκρουσε σε κόρνερ.

24΄: Ο Κακαβίτσης μετά από την εκτέλεση ελεύθερου του ρέφερι από αριστερά, έδωσε γρήγορα στον Ναρίνογλου, που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με διαγώνιο σουτ στην αριστερή γωνία πέτυχε το 0-1.

44΄: Ο Ναρίνογλου σούταρε εκτός περιοχής άουτ από το αριστερό δοκάρι της Ποταμιάς.

45΄: Ο Κατσαρής από πλάγια αριστερά με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ «κρέμασε» τον Παπαγιάννη με την μπάλα να καταλήγει ψηλά στην αριστερή του γωνία (1-1).

65΄: Ο Ναρίνογλου σέντραρε από αριστερά και το σουτ του Χρηστίδη απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Ποταμιάς.

66΄: Ο Ναρίνογλου σούταρε εκτός περιοχής άουτ από το δεξί δοκάρι.

69΄: Ο Σταμούλης έβγαλε την μπαλιά για τον Γενιτσαρόπουλου, που έκανε προσωπική ενέργεια ξεκινώντας πίσω από τη σέντρα, μπήκε στην περιοχή, σούταρε και ο Παπαγιάννης απέκρουσε.

76΄: Ο Μουξιός βρέθηκε τετ α τετ με τον Ανδρούτσο, όμως ο τερματοφύλακας της Ποταμιάς απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

81΄: Ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η κεφαλιά του Κακαβίτση βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο εξ επαφής ο Μουξιός έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό (1-2).

88΄: Χαμηλό χτύπημα φάουλ του Νεμπεγλέρα έφυγε έξω από το δεξί δοκάρι της Ποταμιάς.

90΄: Ο Τάρτας έκανε κούρσα και σέντραρε από δεξιά, ο Ανδρούτσος ανατρέπει τον Νεμπεγλέρα, με τον Ζαφειρίου να σκοράρει στην συνέχεια, όμως ο ρέφερι είχε καταλογίσει το πέναλτι.

92΄: Ο Ψωμολιάς εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, με τον Ανδρούτσο να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

ΠΟΤΑΜΙΑ (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Μπουμπουρής, Αθανασόπουλος, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Κατσαρής, Νούλας (55΄ λ.τρ. Ζαραβέλης), Λέρης, Ρόμαν (72΄ Γιαννακόπουλος), Γενιτσαρόπουλος, Σταμούλης (80΄ Μισύρης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ, Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Κρίτσας (77΄ Κοντοθανάσης), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι (64΄ Μουξιός), Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης(67΄ Ζαφειρίου), Μανιώτης, Ναρίνογλου, Νάστας, Κακαβίτσης (89΄ Τάρτας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt