.:: Larisa Goal ::. Ο Βαρελάς το ’βαλε, ο «Ζέμπε» τα ’βγαζε!!!
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
12 Νοέμβριος 2019

Ο Βαρελάς το ’βαλε, ο «Ζέμπε» τα ’βγαζε!!!

Προβολές: 1673

alt

Ο Βαρελάς το ’βαλε, ο «Ζέμπε» τα ’βγαζε!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Το γκολ του έμπειρου στράικερ Ηλία Βαρελά στο 21΄ήταν αρκετό για να χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στο Ναρθάκι με 1-0 απέναντι στην αξιόμαχη Νεάπολη.

alt

Φυσικά για να κατακτηθεί αυτή η πρόκριση από τους «μπλε» στο ντεμπούτο του Γιάννη Βασιλείου στον πάγκο, χρειάσθηκε να βάλει τα χεράκια του και ο πολύπειρος πορτιέρο Νίκος Ζεϊμπέκης καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις στην επανάληψη, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

alt

Στην αντίπερα όχθη οι «παρτενοπέι» μετά από ένα νωθρό α΄μέρος, στην επανάληψη ανέβασαν κατακόρυφά την απόδοσή τους, πίεσαν αρκετά την εστία του Ναρθακίου, αναζητώντας με κάθε τρόπο το γκολ της ισοφάρισης το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ, με τον Ζεϊμπέκη να σηκώνει… απαγορευτικό!

alt

Ο Βαρελάς έδειξε τον δρόμο…

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα μετουσιώθηκε και σε γκολ από πλευράς Ναρθακίου, με τον Ηλία Βαρελά μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ να γράφει το 0-1.

Μάλιστα λίγο έλειψε στο 27΄οι φιλοξενούμενοι να σκοράρουν εκ νέου αλλά ο Καραγιάννης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Καραβαγγέλη.

Η πρώτη αντίδραση της Νεάπολης ήρθε στο 34΄με τον Μπουχλαριώτη να σουτάρει λίγο άουτ ενώ στο 41΄ο Ζείμπέκης απομάκρυνε σε κόρνερ το χτύπημα φάουλ του Φιλίππου.

alt

Πίεσε η Νεάπολη, ανίκητος ο «Ρουστού»!!!

Στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται καλά και να βγαίνουν επικίνδυνα στην κόντρα.

Μπάρδας (49΄), Ζαφειράκης (76΄, 78΄) και Φιλίππου (81΄) έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά ο Ρουστού (βλέπε Ζεϊμπέκης) τα έβγαλε όλα χρησιμοποιώντας χέρια-πόδια και έτσι το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Μάκη Κουκούλη που είχε βοηθούς τους Θωμά Ντελέζο και Γρηγόρη Δεδικούση.

ΝΕΑΠΟΛΗ:

alt

Καραγιάννης, Καρανίκας, Μπαλαούρας, Περήφανος, Συγκούνας, Μέκρας, Μπουχλαριώτης (84΄Πανάγος), Μπάρδας (79΄Κοιλούκος), Φιλίππου, Ζαφειράκης, Βιλανάκης.

ΝΑΡΘΑΚΙ (Γ. Βασιλείου):

alt

Ζεϊμπέκης, Τσαπέπας, Κατσικόπουλος, Αρσενόπουλος Κ., Βαρελάς (90΄Παπανικολάου), Καψιώχας, Βράκας, Καραβαγγέλης, Νταϊάκης, Σπανός, Καπετάνιος (60΄λ.τ. Νάκος).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt