.:: Larisa Goal ::. Τα χαμόγελα περίσσευαν… στον 1ο Ημιμαραθώνιο στη Βερδικούσια!!!
ROOT - Σπορ
07 Ιούνιος 2018

Τα χαμόγελα περίσσευαν… στον 1ο Ημιμαραθώνιο στη Βερδικούσια!!!

Προβολές: 9340

alt

Τα χαμόγελα περίσσευαν… στον 1ο Ημιμαραθώνιο στη Βερδικούσια!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η Βερδικούσια δεν φημίζεται μόνο για τις ομορφιές και τα νόστιμα εδέσματα της, δεν αποτελεί μονάχα το χωριό των πολυτέκνων αλλά απέδειξε περίτρανα πως μπορεί να αποδειχθεί και ιδανική οικοδέσποινα κάτι που διαπιστώθηκε περίτρανα την περασμένη Κυριακή με τη διεξαγωγή του 1ου ορεινού Ημιμαραθωνίου.

alt

Εκεί όπου το πρώτο αυτό εγχείρημα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Άλλωστε κάτι τέτοιο τόνισε και στις δηλώσεις του και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως όχι μόνο θα γίνει θεσμός αλλά επιδίωξη της Περιφέρειας είναι να διεξαχθεί και μια ανάλογη εκδήλωση πανελληνίας εμβέλειας.

alt

Η Βερδικούσια λοιπόν φόρεσε τα καλά της και υποδέχθηκε στο μεγαλύτερο δάσος οξυάς των Βαλκανίων, στην πανέμορφη Μαμαλή, αθλητές απ’ όλη τη χώρα σε έναν ιδιαίτερο αγώνα ψυχής και θέλησης, με τη διοργάνωση του 1ου Ημιμαραθωνίου Βερδικούσιας.

alt

Την ίδια μέρα μαζί με τον ημιμαραθώνιο έγινε και αγώνας 6.000 μ. Ανδρών και Γυναικών καθώς και αγώνας 1.000 μ. για μαθητές, σε συνεργασία με τον Τοπικό Όμιλο της UNESCO N. Λάρισας αφού η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας είναι αρωγός στην προσπάθεια του Ομίλου για την ίδρυση κοινωνικής δομής με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΠΓΝΛ).

alt

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και διεξήχθη απ’ την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Ελασσόνας και τη Δ.Κ Βερδικούσιας.

Μεγάλος χορηγός ήταν η EXALCO.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν: Ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, η αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσαντέ-Κοντοχρήστου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Σάκκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Καραγιάννης και Αναστάσιος Γκατζούρας ,ο αναπληρωτής ταμίας του ΣΕΓΑΣ κ. Δημήτρης Χαχάμης και το μέλος κ. Ιάκωβος Πετσούλας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας κ. Ηλίας Καφφές, από τη Δημοτική Κοινότητα Βερδικούσιας ο πρόεδρος κ. Κώστας Τσέτσιλας και οι σύμβουλοι κ. Γιώργος Σδάνης, Γιάννης Συνάπαλος και Κώστας Ιγγλέζος, η πρόεδρος του Τοπικού Ομίλου της UNESCO N. Λάρισας κ. Θεοδώρα Κάλλα, ο πρόεδρος της EXALCO κ. Γιάννης Καντώνιας, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Θόδωρος Καφφές και άλλοι.

alt

Η οργανωτική επιτροπή αισθάνεται επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσει τους κ.κ. Χρήστο Παπαγεωργίου (πρόεδρο του Συλλόγου Βερδικουσιωτών Λάρισας), Μαίρη Τάκα (υπεύθυνη των εθελοντών), Χαράλαμπο Μπαρούτα (πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Βερδικούσιας), Χρήστο Καραμπούζη (πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας), την Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών (Ε.Ο.Δ.Υ.Α) και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Λάρισας, το "Απολλώνειο" Θεραπευτήριο Λάρισας και το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για τη διάθεση δύο πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων και τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη της Λέσχης "Mountain Enduro Camp" που υπερέβαλαν εαυτούς στην επιτυχία του Ημιμαραθωνίου Δρόμου.

alt

Αποτελέσματα Δρόμου (6.000 μ. ανδρών)

Ζήσης Τσουρέλης (ΣΔΥΒ-ΑΟ Μαγνησίας)

Γεώργιος Μπέλτσιος (ΓΣ Νίκης Βύρωνα)

Απόστολος Κουτσουμπές (ΣΔΥ Βόλου)

Βαγγέλης Ντέλας (Δρομείς Τυρνάβου)

Ανδρέας Ζουρλαδάνης (Δρομείς Τυρνάβου)

Ηλίας Μπουραζάνας

Αθανάσιος Καφφές (Συλ.Μαραθωνοδρόμων Λάρισας)

Βάιος Παναγιώτης Αβδουλάς

Νεκτάριος Καφφές (Δρομείς Τυρνάβου)

Ιωάννης Κλόκας

Νίκος Θώμος

Δημότσιος Στέλιος

alt

Αποτελέσματα Δρόμου (6.000 μ. Γυναικών)

Βασιλική Αβδουλά

Μαρία Κουτσιμανή

Χριστίνα Χατζηγιαννίδη

Δέσποινα Χατζή

Δώρα Μούσιου

Πολυξένη Αγοραστού (ΣΥΒΑΣ)

Στέλλα Μπρότση

Θεοφανία Μπλιάμπλια

Θεοδώρα Τσέτσιλα

Γεωργία Αβδουλά

Χρύσα Νάρη (Δρομείς Τυρνάβου)

Δέσποινα Ζιώζα

alt

Αποτελέσματα Ημιμαραθωνίου (21.100 μ. ανδρών)

Κώστας Παγουνόπουλος (Φιλαθλητικός Συλ. Αργους Ορεστικού)

Κωνσταντίνος Κοκκώνης

Γιώργος Λάμπας (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας)

Κωνσταντίνος Μάγγος (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας)

Γεώργιος Τρέμμας (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν.Λάρισας)

Δημήτρης Μπουλασίκης (Detox Running Team)

Ιωάννης Λάμαρης (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν.Λάρισας)

Αθανάσιος Έξαρχος (Caldis Running Team)

Γιώργος Σειτανίδης

Μηνάς Συνάπαλος

Νικόλαος Κούρτης (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας)

Ανδρέας Νάτσιος

alt

Αποτελέσματα Ημιμαραθωνίου (21.100 μ. Γυναικών)

Ιφιγένεια Γάτσιου (Συλ.Δρομέων Υγείας Αγιάς)

Θωμαή Κατσιάρμπα (L.O.L.A. Run)

Σοφία Κρίκου (Γ.Σ.Δεσκάτης)

Αλεξία Βελιούλη (Συλ. Μαραθωνοδρόμων ν.Λάρισας)

Καλλίνα Μπούτζιου

Ειρήνη Σαρρή

Βασιλική Τασιόνη

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt