.:: Larisa Goal ::. Εντυπωσιακή νίκη του Ηρακλή Λάρισας…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
16 Φεβρουάριος 2020

Εντυπωσιακή νίκη του Ηρακλή Λάρισας…

Προβολές: 880

alt

Εντυπωσιακή νίκη του Ηρακλή Λάρισας…

Με κεκτημένη ταχύτητα από την τεσσάρα κόντρα στο Νεοχώρι, ο Ηρακλής Λάρισας πέρασε νικηφόρα και από την Αγριά επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-3 του Θησέα, υποχρεώνοντας τον σε εντός έδρας ήττα καθώς μετρούσε οκτώ συνεχόμενες.

Μια νίκη που κατακτήθηκε πανάξια από τους παίκτες των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου μιας και έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο και βρίσκονται πλέον αγκαλιά με τη σωτηρία.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 24΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βλάχου αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαφειρίου έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 31΄ο Κοτζαθανάσης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Θησέα αλλά και πάλι ήταν άμεση η απάντηση του Ηρακλή με τον Τάρτα στο 35΄ να φέρνει το ματς στα ίσια.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Κακαβίτσης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Ζαφειρίου και έκανε το 2-3 αλλά στο 67΄ ο Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε έγραψε το 3-3.

Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε στο 77΄ο Γκιουρσάνης ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και χάρισε τη μεγάλη νίκη στον Ηρακλή.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Λ. Μπακάλης): Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Δημητριάδης, Νιαώτης, Ιακωβίδης, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Γαλανόπουλος, Λίτσος, Μπόρας, Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης

Έπαιξαν και οι: Σιώμος Διαμαντόπουλος, Πέτσης, Οικονόμου

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Αθανασιάς, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τάρτας, Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης, Σκαφιδάς, Νάστας, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Έπαιξαν οι: Γκιουρσάνης, Μούξιος, Κρίτσας, Τσακάλι.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt