.:: Larisa Goal ::. Κολλημένοι… με τις κούπες οι Oliver Valedes FC!!!
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
02 Μαϊ 2024

Κολλημένοι… με τις κούπες οι Oliver Valedes FC!!!

Προβολές: 1169

alt

Κολλημένοι… με τις κούπες οι Oliver Valedes FC!!!

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι, οι Oliver Valedes FC κατέκτησαν την κορυφή στο Elite Cup Greece 2024, επικρατώντας της αξιόμαχης ομάδας του Perfetto με 6-5 (κ.α. 3-3).

Και η περσινή επιτυχία μετά την κατάκτηση του Europa League φαίνεται πως άνοιξε για τα καλά την όρεξη στους Βαλέδες που «σήκωσαν» την κούπα και στο Champions League και δείχνουν ικανοί για μεγάλα πράγματα.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Olympic Park, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

alt

Τελικά οι Oliver Valedes FC αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στη «ρώσικη ρουλέτα» και σήκωσαν την κούπα στον έβδομο ουρανό αλλά το ταξίδι τους δεν σταματάει εδώ μιας και θα εκπροσωπήσουν τη Λάρισα στο Πανελλήνιο Τουρνουά ποδοσφαίρου 7Χ7 που θα διεξαχθεί στον Πειραιά.

Και πιο συγκεκριμένα τσέκαραν το εισιτήριο για το “SEF Soccer Club” το οποίο και θα διεξαχθεί το τριήμερο 10, 11 και 12 Μάϊου, διεκδικώντας το κύπελλο Ελλάδας με τις υπόλοιπες κορυφαίες ομάδες της χώρας.

Για τους νικητές τα γκολ σημείωσαν οι Μαριγκούδης, Φώλιας και Τάφα ενώ για το Perfetto τα γκολ σημείωσαν οι Πράπας, Παπαδόντας και Ντούφας.

OLIVER VALEDES FC (Σ. Κυρατσούλης-Γ. Τσιωνάς): Κοβούσογλου, Νικολακούλης Θ., Λυγούρας, Τάφα, Νικολακούλης Δ., Φώλιας, Ντιντής, Βέλλα, Κορτσάρι, Μαριγκούδης, Βλαχάκης, Μπλατσέρης.

PERFETTO: Κοσμάς, Γκατζούλης, Μπέτσης, Πράπας, Λάλλος, Παπαδόντας, Αετόπουλος, Καπετάνης, Ντούφας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt