.:: Larisa Goal ::. Τιμή μας που τον έχουμε κοντά μας!
Αρθρογραφία - Σχόλια
30 Απρίλιος 2024

Τιμή μας που τον έχουμε κοντά μας!

Προβολές: 500

alt

Τιμή μας που τον έχουμε κοντά μας!

Αν μη τι άλλο η παρουσία του Κατερινιώτη στην καταγωγή, Ηλία Μανίκα στα γήπεδα της ΕΠΣΛ και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του Μύτικα Καλυβίων, αποτελεί πολυτέλεια-τιμή!

Μιλάμε για έναν προικισμένο ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες (Πιερικός, Πανηλειακός, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Θρασύβουλος, Ρόδος, Καλαμαριά, Παναιτωλικός, Βατανιακός, Αστέρας Μαγούλας) που ήρθε και ομόρφυνε κατά πολύ το παιχνίδι των «μπλε», συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο στη Β΄ΕΠΣΛ.

Και μπορεί να μην σκόραρε στην τελευταία νίκη (6-0) απέναντι στο Δασοχώρι, όμως ο ίδιος έχει προλάβει να πετύχει 30 από τα συνολικά 75 γκολ του Μύτικα, κάνοντας καλά αυτό που ξέρει εδώ και χρόνια.

Γκολτζής από κούνια, εξαιρετικός χαρακτήρας, υπόδειγμα αθλητή.

Και μιας και κάνουμε αναφορά για τον Λιάκουρα, ας θυμηθούμε λοιπόν τι έκανε αυτός ο σπουδαίος επιθετικός με τη φανέλα του Αστέρα Μαγούλας το μακρινό 2011 και τι είχαν γράψει γι’ αυτόν:

alt

Ο Ηλίας Μανίκας στο πάνθεον των χατ-τρικ!

Ιστορία έγραψε ο Ηλίας Μανίκας, καθώς σημείωσε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία των επαγγελματικών κατηγοριών στην Ελλάδα, μόλις σε 4 λεπτά!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League 2, ο Αστέρας Μαγούλας υποδέχθηκε τη Ζάκυνθο και μόλις στο 9ο λεπτό βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 3-0.

Το εντυπωσιακό στο συγκεκριμένο γεγονός είναι ότι και τα τρία γκολ σημειώθηκαν από τον ίδιο παίκτη, τον Ηλία Μανίκα, μέσα σε 4 μόλις λεπτά, από το 5' μέχρι το 9'!

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια κορυφαία επίδοση και το πιο γρήγορο χατ-τρικ όλων των εποχών στις ελληνικές επαγγελματικές κατηγορίες.

Απλά… respect!!!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt