.:: Larisa Goal ::. Μπορούσε την πρόκριση η μικτή Κ16 αλλά…
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
30 Απρίλιος 2024

Μπορούσε την πρόκριση η μικτή Κ16 αλλά…

Προβολές: 549

alt

Μπορούσε την πρόκριση η μικτή Κ16 αλλά…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Κακός δαίμονας της Λάρισας αποδεικνύεται η ΕΠΣ Μακεδονίας καθώς μετά την Κ14 και η Κ16 της ΕΠΣ Λάρισας γνώρισε την ήττα με 2-1 και αποκλείστηκε από την ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

alt

Σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης παρουσία αρκετών φιλάθλων και ξεκίνησε ιδανικά για τη λαρισινή ομάδα με το γκολ του Νταφόπουλου μόλις στο 4΄.

alt

Όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έφεραν τούμπα το ματς αλλά μέχρι την ανάπαυλα του α΄μέρους, η ΕΠΣ Λάρισας θα μπορούσε κάλλιστα όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να ανατρέψει τα δεδομένα, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες.

alt

Και σε αντίθεση με το α΄μέρος, στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τη λαρισινή ομάδα να προσπαθεί αρκετά και την ΕΠΣ Μακεδονίας, να διαχειρίζεται ιδανικά το υπέρ της 1-2 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

alt

Πλούσιο θέαμα στο α΄μέρος…

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για την ΕΠΣ Λάρισας καθώς μόλις στο 4΄ο Βαϊος Νταφόπουλος μετά από ωραία προσπάθεια του Νικολακούλη έκανε το 1-0.

alt

Όμως η απάντηση της ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν άμεση και στο 11΄και μετά από φάση διαρκείας, ο Καπακτσόγλου με κεφαλιά μετά από κεφαλιά του Λάμπρου στο οριζόντιο δοκάρι, έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

alt

Και στο 15΄ο Παρλάκογλου θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου αλλά ο Μουλτσιάς απέκρουσε δύσκολα.

alt

Στο 24΄ο Τσακνάκης από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο και στην επόμενη φάση, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με δυνατό σουτ του Τσιμερίκα και παρά την προσπάθεια του Μουλτσιά να απομακρύνει τη μπάλα, κάνοντας έτσι το 1-2.

alt

Από κει και πέρα και μέχρι την ανάπαυλα του α΄μέρους, οι «βιόλα» πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη εστία, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Τζάρτα (28΄), Τσακνάκη (29΄), Ζτούπη (37΄, 40΄), με τον αντίπαλο πορτιέρο να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις.

alt

Στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα προσπάθησε με κάθε τρόπο να απειλήσει αλλά δεν τα κατάφερε, με το 1-2 να μένει ως το τέλος, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να κλείσει μια θέση στους «4» αλλά παρόλο αυτά, αξίζουν πολλά εύσημα σε όλους για τη μέχρι τώρα εξαιρετική τους πορεία, με το μέλλον να τους ανήκει.

alt

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Τσίντζα που είχε βοηθούς τον κ. Τασιόπουλο και την κα Καρβούνη (Θεσσαλίας).

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΛ Κ16 (Δ. Τσέτσιλας-Ν. Φώλλας):

alt

Μουλτσιάς, Ράπτης (58΄λ.τ Μπακογιάννης), Πατσιώνης, Αλμπάνης, Τσιτσιώνης (81΄Γιαννακόπουλος), Καραστέργιος (81 λ.τ Σακελλάρης), Τσακνάκης (55΄Βασιλόπουλος, 81΄λ.τ Μετιάζις), Τζάρτας, Νταφόπουλος, Ζτούπης, Νικολακούλης.

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κ16 (Η. Βούρας):

alt

Μπέλλης, Μαυρίδης, Καρκαμάνης, Λάμπρου, Καπακτσόγλου, Μπαξεβάνος (85΄Κυριάκου), Μυτιληνός, Τσιμερίκας (70΄Αλεξόγλου), Βαριόπουλος (58΄Μαυρέλης), Παρλάκογλου, Σιακάς (85΄Τουφεκτσής).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt