.:: Larisa Goal ::. Οι πρωταθλητές… σήκωσαν ξανά κούπα στο «Καλλιμάρμαρο»!!!
22 Απρίλιος 2014

Οι πρωταθλητές… σήκωσαν ξανά κούπα στο «Καλλιμάρμαρο»!!!

alt

Οι πρωταθλητές… σήκωσαν ξανά κούπα στο «Καλλιμάρμαρο»!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Με «βυσσινί» χρώμα βάφτηκε το γήπεδο της Βερδικούσιας γνωστό ως «Καλλιμάρμαρο» τη δεύτερη μέρα του Πάσχα εκεί όπου έλαβε χώρα ένα ξεχωριστό φιλικό ανάμεσα στην νυν ομάδα της Προοδευτικής που πρωταγωνιστεί στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα της Βερδικούσιας την περίοδο 1999-2000 όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ΕΠΣΛ μετά από πολλά χρόνια.

alt

Παιχνίδι γιορτή με τους Βερδικουσιώτες να σμίγουν ξανά με τις μνήμες να ζωντανεύουν από το ένδοξο παρελθόν και τους πρωταγωνιστές να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις.

alt

Και μπορεί η πρωταθλήτρια ομάδα του 1999-2000 να ήταν η μεγάλη νικήτρια με 4-2 μετά από μια συναρπαστική επανάληψη, όμως ο μεγαλύτερος νικητής ήταν το ίδιο το ποδόσφαιρο με τους Βερδικουσιώτες να κρατάνε και πάλι ψηλά τη σημαία στέλνοντας μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση πως μέσα από τον αθλητισμό μπορείς να πετύχεις πολλά.

alt

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βερδικούσιας Χρήστος Μιχαλές, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Τάκας (έκανε την απονομή στον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Παπαγεωργίου) καθώς επίσης και ο πάτερ Θανάσης ο οποίος διετέλεσε προπονητής της ομάδας κατά το παρελθόν.

alt

Σημαντικά επιτεύγματα…

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βερδικούσια τη χρονιά εκείνη (περίοδος 1999-2000) είχε τερματίσει πρώτη στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ έχοντας συγκεντρώσει 72 βαθμούς και 85-20 τέρματα.

ΕΝΤΟΣ: 15-0-0 (ανεπανάληπτο επίτευγμα και 56-9 τέρματα)

ΕΚΤΟΣ: 8-3-4 (29-11 τέρματα)

*Σε 17 ματς κράτησε ανέπαφη την εστία της

*Μόλις σε δύο δεν βρήκε δίχτυα

alt

Θα μας τρελάνεις κόουτς;

Πριν την έναρξη του αγώνα ο τεχνικός της Βερδικούσιας Κώστας Μπακλαβάς ο οποίος και έχει προσφέρει έργο όλα αυτά τα χρόνια στην τεχνική ηγεσία των «βυσσινί», μοίρασε τα πρώτα δελτία σε παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ενεργό δράση και φυσικά η συγκίνηση περίσσεψε…

alt

Επική ανατροπή από τους «παλιούς»…

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Νέοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ με εξαιρετικό πλασέ του Θωμά Θάνου αλλά πριν τελειώσει το α΄μέρος οι «πρωταθλητές» κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με κοντινή κεφαλιά του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Στην επανάληψη οι «παλιοί» ανέβασαν κι άλλο στροφές και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Ηλία Γκόγκο ενώ στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Νίκος Μηλιώνης ο οποίος με ένα εξαιρετικό βολέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

alt

Ο «αέρινος» Ηλίας Γκόγκος ο οποίος άφησε τη σφυρίχτρα… στην επανάληψη, με παλικαρίσια ατομική ενέργεια έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των πρωταθλητών κάνοντας το 4-1.

Το μόνο που κατάφεραν οι νέοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-2 με τον Δημήτρη Μιχαλέ.

alt

Η διαιτησία

Ρεσιτάλ διαιτησίας του Ηλία Γκόγκου (α΄μέρος) και Γιάννη Θάνου (β΄μέρος).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ 1999-2000 (Σ. Ιγγλέζος):

alt

Μπαρούτας Δ., Γκουρνέλης Σάκης, Κρίκης, Παπαγεωργίου Τζόνης, Αγριόδημος Γ., Κατίνας Η., Μούμος, Μπαρούτας Θ., Μηλιώνης, Παπαγεωργίου Γ.

Έπαιξαν και οι: Νυχτερίδας Χ., Αγριόδημος Μπ., Κατίνας Χ., Κουζιώνης Γ., Γκόγκος Η., Καφφές Ν., Βαρσάμης Θ., Καρκατσέλας Σ., Σβάρνας.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς):

alt

Ζουρλαδάνης, Μάνης, Τάκας Δ., Κατίνας Ευθ., Οικονόμου Ν/Αθ., Ζερδαλής, Θάνος Θ., Οικονόμου Ν/Γ, Συνάπαλος Χρ., Μιχαλές, Δήμκος.

Έπαιξαν και οι: Καρκατσέλας Σοφ., Κουμαντζέλης Χ., Στατήρης, Νυχτερίδας Γ., Τσέτσιλας, Ζερδαλής Σπ., Κατίνας Σοφ.-Ηλίας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, για ορισμένους η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει ίδια και απαράλλαχτη σαν την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Τα τελευταία χρόνια, οι Νίκος Γκουρνέλης και Θάνος Δαούτης συνεργάζονται κάτω από την ίδια στέγη αυτή του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που διαπρέπει στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

Περισσότερα...

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά μια ντουζίνα κούπες έχουν σηκώσει… με την ομάδα της Αστυνομίας, οι Χάρης Μητσιάκος και Αποστόλης Νάτσιος και φαντάζουν και πάλι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εργαζομένων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt