.:: Larisa Goal ::. Με προεδρικό διάταγμα… ο Φιλιππίδης στον Βρυότοπο!!!
26 Αύγουστος 2014

Με προεδρικό διάταγμα… ο Φιλιππίδης στον Βρυότοπο!!!

alt

Με προεδρικό διάταγμα… ο Φιλιππίδης στον Βρυότοπο!!!

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Βρυότοπου που ακούει στο όνομα Νίκος Χασιώτης κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του νεοφώτιστου στη Β΄ΕΠΣΛ και χειρίζεται όλες τις υποθέσεις προσωπικά.

Κάτι ανάλογο έπραξε και με την περίπτωση του ικανότατου επιθετικού Χρήστου Φιλιππίδη με τον οποίο έδωσε τα χέρια και κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας, κερδίζοντάς τον με τη συμπεριφορά του αλλά και την οργάνωση που διακρίνει τη «Μπόκα».

Παίκτης που γνωρίζει καλά την κατηγορία και θα δώσει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα μιας και το ’χει το γκολ.

Πάντως ο πρόεδρος που είναι τρελαμένος με την ομάδα βολιδοσκοπεί παίκτη που έχει αγωνισθεί στη Σούπερ Λίγκα κατά το παρελθόν και αναμένεται τις επόμενες μέρες να κλείσει το “deal” της χρονιάς!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Έσμιξαν ξανά…

Έσμιξαν ξανά…

Μπορεί πλέον να αγωνίζονται σε διαφορετικά στρατόπεδα, όμως έσμιξαν και πάλι για λογαριασμό του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην εξαιρετική πορεία που διαγράφουν οι «βυσσινί» στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Περισσότερα...

Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά…

Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά…

Ένας από τους ταλαντούχους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ακαδημίας Ατρόμητοι/Θύελλα στο τμήμα Κ12, είναι και ο Μιχάλης Κακαβίτσης.

Περισσότερα...

Έρχεται με φόρα…

Έρχεται με φόρα…

Το Μαυροβούνι δεν πρόκειται να «πεινάσει» ποδοσφαιρικά ποτέ καθώς κάθε χρόνος που περνάει και εμφανίζονται νέα φιντάνια, έτοιμα να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt