.:: Larisa Goal ::. Γκολτζής στο Κιλελέρ!!!
28 Αύγουστος 2014

Γκολτζής στο Κιλελέρ!!!

alt

Γκολτζής στο Κιλελέρ!!!

Δυναμώνει ακόμα πιο πολύ στη γραμμή κρούσης της Α.Ε. Κιλελέρ μιας και οι ιθύνοντες του συλλόγου κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ικανότατο επιθετικό Γιώργο Χατζηλαδά ο οποίος ανήκε στον Κίσσαβο Συκουρίου.

Ένας παίκτης που αναμένεται να προσδώσει και ποιότητα και εμπειρία αλλά το σημαντικότερο θα δώσει σημαντικές λύσεις στο σκοράρισμα μιας και το έχει το γκολ και αυτό είναι που ικανοποιεί ιδιαίτερα τον νεαρό τεχνικό Βασίλη Δραγατζίκη.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο φιλικές αναμετρήσεις με Πανιώνιο (σήμερα) και Τοξότη (Παρασκευή) ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα για το καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Σημαντική η παρουσία του…

Σημαντική η παρουσία του…

Μπορεί ο Στέλιος Τζήμας να τραβάει μπροστά, έχοντας αναλάβει τα ηνία της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια αλλά έχει στο πλάι του, ικανούς συνεργάτες που προσφέρουν πολλά.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Τύφλα να ’χει ο «Μουρίνιο»…

Λένε πως πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα και πίσω από κάθε εξαιρετικό προπονητή (βλέπε Γιώργος Καφφές), κρύβεται ένας αξιόλογος συνεργάτης.

Περισσότερα...

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα ξέρει καλά τα κατατόπια…

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Ξύτσας αποτελεί μέλος της γυναικείας ομάδας της ΑΕΛ, με συγκεκριμένο πόστο, αυτό της προπόνησης των τερματοφυλάκων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt