.:: Larisa Goal ::. Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους παίδες…
22 Οκτώβριος 2014

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους παίδες…

alt

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους παίδες…

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε της αγωνιστικές της υποχρεώσεις η μικτή ομάδα των παίδων της ΕΠΣΛ μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας των Τρικάλων με το ευρύ 4-0.

alt

Οι ταλαντούχοι άσοι του Γιώργου Δοδοντσάκη παρουσιάστηκαν εξαιρετικοί στον αγωνιστικό χώρο, σημειώνοντας δύο γκολ σε κάθε μέρος.

Ο Λαζαρίδης ήταν αυτός που στο 20΄έκανε το 0-1 και δέκα λεπτά αργότερα ο Καμπέρης πέτυχε το 0-2 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ο Ζαχαράκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 65΄ο Καμπέρης.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Κουτσιαντάς, Βασιλάκος, Τσιρογιάννης, Νάκας, Γερεμετής, Κόθρας, Τσούφης, Τσιαφαντής, Νικλισιώτης, Αλμπάνης, Νάκος.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Δοδοντσάκης):

alt

Σουλούκος, Κίτσιος(70’ Παρλάντζας), Κόκοβας, Μπουρουζίκας(30’ Έξαρχος), Κολοκυθόπουλος, Μαλάκος, Κοτσιανούλης, Καμπέρης, Ζαχαράκης(65’ Δάχτυλας), Πινακάς, Λαζαρίδης.


ΠΑΙΔΕΣ

Τα αποτελέσματα

ΕΠΣ Πιερίας - ΕΠΣ Θεσσαλίας 1-1

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Λάρισας 0-4

Ρεπό: ΕΠΣ Καρδίτσας


Η βαθμολογία (1η αγωνιστική):

1. ΕΠΣ Λάρισας 4-0 3

2. ΕΠΣ Πιερίας 1-1 1

3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 1-1 1

4. ΕΠΣ Τρικάλων 0-4 0

5. ΕΠΣ Καρδίτσας 0-0 0


Επόμενη αγωνιστική (29/10/2014, 13:00)

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Καρδίτσας

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Πιερίας

Ρεπό: ΕΠΣ Τρικάλων

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Έσμιξαν ξανά…

Έσμιξαν ξανά…

Μπορεί πλέον να αγωνίζονται σε διαφορετικά στρατόπεδα, όμως έσμιξαν και πάλι για λογαριασμό του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην εξαιρετική πορεία που διαγράφουν οι «βυσσινί» στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Περισσότερα...

Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά…

Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά…

Ένας από τους ταλαντούχους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ακαδημίας Ατρόμητοι/Θύελλα στο τμήμα Κ12, είναι και ο Μιχάλης Κακαβίτσης.

Περισσότερα...

Έρχεται με φόρα…

Έρχεται με φόρα…

Το Μαυροβούνι δεν πρόκειται να «πεινάσει» ποδοσφαιρικά ποτέ καθώς κάθε χρόνος που περνάει και εμφανίζονται νέα φιντάνια, έτοιμα να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt