.:: Larisa Goal ::. Φλόγα… ανόδου στον Ευαγγελισμό
02 Σεπτέμβριος 2015

Φλόγα… ανόδου στον Ευαγγελισμό

alt

Φλόγα… ανόδου στον Ευαγγελισμό

Η Φλόγα Ευαγγελισμού έβαλε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣΛ, ποντάροντας πολλά στον βασικό κορμό ο οποίος και διατηρήθηκε ως έχει ενώ έγιναν και μια σειρά από σημαντικές προσθήκες.

Φυσικά και έγιναν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα καθώς αναμίχθηκαν στα διοικητικά νέα παιδιά με φιλοδοξίες και με τον Θανάση Κούκο να βρίσκεται στο τιμόνι και ευελπιστούν μέσα από συλλογική προσπάθεια να κάνουν το βήμα παραπάνω.


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Πέντε είναι τα νέα πρόσωπα της Φλόγας αν και δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι μεταγραφικές κινήσεις:

Στογιάννης, Μπλιώνας, Ρουμάνος, Δελητζάνης (Ελάτεια), Ιορδανίδης Χ. (Ομορφοχώρι)


Τι δήλωσαν…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

(Πρόεδρος):

alt

«Φέτος, κάνουμε μια καινούρια αρχή. Μπήκαν κι άλλα άτομα στην διοίκηση και ανανεωθήκαμε. Στο ρόστερ, έμειναν 7-8 παίκτες από πέρυσι και ήρθαν κάποιοι άλλοι ως μεταγραφές. Κάνουμε μια καινούρια αρχή όπως είπα. Στόχος μας είναι πάνω από όλα η άνοδος, το καλό ποδόσφαιρο και ότι βγει μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε. Προπονητής μας συνεχίζει ο ίδιος, ο Σάκης Κούκος και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».


ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

(Προπονητής):

alt

«Φέτος, η ομάδα έχει οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στο διοικητικό, όσο και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, στο οποίο ηγούμαι εγώ. Έχουν έρθει πολλά καινούρια πρόσωπα, ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία, όπως επίσης και νέοι ποδοσφαιριστές, με πολύ ταλέντο. Όλοι μαζί, με τους παίκτες από την περσινή χρονιά, θα δουλέψουμε τώρα στην προετοιμασία. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».


ΠΑΡΗΣ ΔΕΛΗΤΖΑΝΗΣ:

alt

«Επέστρεψα στην ομάδα του χωριού μου, την Φλόγα Ευαγγελισμού, με σκοπό να την βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου, να κάνει μια καλή χρονιά. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και μακάρι να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και γιατί όχι, να κυνηγήσουμε την άνοδο».


ΧΑΡΗΣ ΚΟΡΔΕΛΑΣ:

alt

«Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πάνω από όλα εύχομαι υγεία σε όλα τα σωματεία και χωρίς τραυματισμούς να είναι η χρονιά για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να κυνηγήσουμε την άνοδο, αλλά να παίξουμε και για να το ευχαριστηθούμε».

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

…την κόλλησε!

…την κόλλησε!

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, η ποδοσφαιρική Λάρισα, υποκλίνεται σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχουν θητεύσει στα γήπεδα της ΕΠΣΛ και παραμένει μάχιμος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πασχάλη Μπακαρτζή.

Περισσότερα...

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που οι Τάσος Βενέτης και Σπύρος Ευαγγέλου, άφησαν τα θρανία (μαζί στο Δημοτικό σχολείο) και ο καθένας χάραξε τον δρόμο του.

Περισσότερα...

Οι φιλίες μένουν…

Οι φιλίες μένουν…

Νίκες και γκολ πάνε και έρχονται στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά οι φιλίες είναι αυτές που μένουν διαχρονικά στον χώρο.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt