.:: Larisa Goal ::. Πάλεψαν οι νέοι αλλά…
25 Νοέμβριος 2015

Πάλεψαν οι νέοι αλλά…

alt

Πάλεψαν οι νέοι αλλά…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η μικτή νέων της ΕΠΣ Λάρισας δεν κατάφερε να φρενάρει… την πρωτοπόρο ΕΠΣ Θεσσαλίας μιας και γνώρισε την ήττα με 1-0 στο στάδιο Αλκαζάρ, στο εξ’ αναβολής ματς για την 1η αγωνιστική του ενωσιακού πρωταθλήματος και η υπόθεση πρωτιά γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Γιώργου Καμάκα έπιασαν κατά διαστήματα καλή απόδοση και μάλιστα δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν κυρίως με τον ταχύτατο Ζιάκα αλλά και τον δυναμικό Κυρίτση Αθ. αλλά όλες οι προσπάθειες σταματούσαν πάνω στον εξαιρετικό πορτιέρο Ράπτη.

Στον αντίποδα το συγκρότημα του Γιώργου Γάτου παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο και χάρη στο εντυπωσιακό τέρμα του Χρηστίδη που είχε περάσει ως αλλαγή, έφτασε στην τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς και παραμένει σε θέση οδηγού.

alt

Μέτριο το α΄μέρος…

Το α΄μέρος κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο με τους παίκτες της λαρισινής ομάδας να δείχνουν πιο ζωηροί στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα απείλησαν δύο φορές με τον Ζιάκα (6΄, 23΄) και Χαλάτση (33΄).

alt

Ζωήρεψε… το ματς

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και στο 48΄πέτυχαν γκολ με τον Τσανάκα το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον κ. Παραφέστα.

Στη συνέχεια η λαρισινή ομάδα προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της και να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στα αντίπαλα καρέ με τον Μπατζέλα να έχει ένα καλό σουτ στο 53΄το οποίο απομάκρυνε ο αντίπαλος πορτιέρο ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κυρίτσης Αθ. βρέθηκε φάτσα με το γκολ αλλά ο Χατζημητροφάνης με

τάκλιν αυτοθυσίας γλίτωσε από τα χειρότερα την ομάδα του.

Για να φτάσουμε στο 68΄όταν ο Χρηστίδης που ήρθε από τον πάγκο, ζύγισε… το πόδι του και με ένα εξαιρετικό βολέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαδημητρίου.

Στα τελευταία λεπτά η λαρισινή ομάδα έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να φτάσει στην ισοφάριση και απείλησε στο 77΄με τον Ζιάκα να εκτελεί φάουλ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ράπτη, αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κατάληξε στην αγκαλιά του ενώ η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 86΄με τον Ράπτη να νικάει με το πόδι τον Κυρίτση Αθ. σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, με το 0-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Η διαιτησία

alt

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μάκη Κουκούλη που είχε βοηθούς τους κ.κ. Ντελέζο Γ. και Παραφέστα.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Καμάκας):

alt

Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κόκοβας (74΄Δάκτυλας), Αλατάς, Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Αθ., Χαλάτσης, Μπατζέλας, Θεοχάρης (59΄Κακαράντζας), Κατσαρός-Βέρρος (81΄Πινακάς), Ζιάκας.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Γ. Γάτος):

alt

Ράπτης, Δημουλάς, Γιάτσος, Χατζημητροφάνης, Αποστολίδης, Κουτσούκης, Ξηροκώστας (57΄Χρηστίδης), Τσανάκας, Σιώμος (78΄Χάνος), Παπουτσής (65΄Δημητρίου), Φραγκογιάννης.

ΝΕΟΙ (Εξ’ αναβολής)

ΕΠΣ Λάρισας- ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-1


Η βαθμολογία (3η αγωνιστική):

1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 7-1 9

2. ΕΠΣ Καρδίτσας 3-5 4

3. ΕΠΣ Λάρισας 5-6 3

4. ΕΠΣ Τρικάλων 5-8 1


Επόμενη αγωνιστική αγωνιστική (2/12, 13:00)

ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Τρικάλων - ΕΠΣ Καρδίτσας

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Έσμιξαν ξανά…

Έσμιξαν ξανά…

Μπορεί πλέον να αγωνίζονται σε διαφορετικά στρατόπεδα, όμως έσμιξαν και πάλι για λογαριασμό του 7ου ΕΠΑΛ Λάρισας, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι στην εξαιρετική πορεία που διαγράφουν οι «βυσσινί» στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Περισσότερα...

Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά…

Μακάρι να μοιάσει στον μπαμπά…

Ένας από τους ταλαντούχους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ακαδημίας Ατρόμητοι/Θύελλα στο τμήμα Κ12, είναι και ο Μιχάλης Κακαβίτσης.

Περισσότερα...

Έρχεται με φόρα…

Έρχεται με φόρα…

Το Μαυροβούνι δεν πρόκειται να «πεινάσει» ποδοσφαιρικά ποτέ καθώς κάθε χρόνος που περνάει και εμφανίζονται νέα φιντάνια, έτοιμα να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα που εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt