.:: Larisa Goal ::. Προσφέρουν σημαντικό έργο (μέρος δεύτερον)…
29 Μαϊ 2016

Προσφέρουν σημαντικό έργο (μέρος δεύτερον)…

alt

Προσφέρουν σημαντικό έργο (μέρος δεύτερον)…

Για το συγκεκριμένο κομμάτι αυτών των ακαδημιών μπορείς να γράψεις αράδες ολόκληρες μιας και πολλοί είναι αυτοί που έχουν προσφέρει και άλλοι συνεχίζουν να προσφέρουν ακόμα και σήμερα, παραμένοντας στις επάλξεις.

Άλλωστε το έχουμε επισημάνει ουκ ολίγες φορές πως το να προπονείς «μικρούς», μπορεί να θεωρείται σχετικά εύκολο αλλά στην πράξη είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα μιας και εδώ μιλάμε πως ο κάθε προπονητής θα πρέπει να παίρνει σοβαρά τον ρόλο του παιδαγωγού.

Άνθρωποι που το έχουν σπουδάσει καλά το αντικείμενο, έχουν κάνει την πρακτική τους στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια και τώρα ανέλαβαν τα ηνία να μεταδώσουν τα μυστικά της μπάλας στους αυριανούς άσους.

alt

Η δεύτερη απόπειρα μας έχει να κάνει με ανθρώπους σαφώς πιο έμπειρους όπως οι παλαίμαχοι άσοι της ΑΕΛ, Γιώργος Πλίτσης και Θοδωρής Βουτυρίτσας οι οποίοι και τράβηξαν ο καθένας τον δικό του δρόμο, με τον πρώτο να είναι υπεύθυνος στην Ακαδημία Γ. Πλίτση και ο δεύτερος στους Ατρόμητους/Θύελλα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αφού κάθε χρόνο αναδεικνύουν ουκ ολίγα ταλέντα.

alt

Ο Βαγγέλης Στεφανής είναι μια από τις «παλιοσειρές» του χώρου με πολύχρονη θητεία στον Άρη Λάρισας και τα τελευταία χρόνια στην ακαδημία του Προμηθέα εκεί όπου διαπρέπει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

alt

Το δικό τους στίγμα έχουν βάλει και οι Χρήστος Γκάτας (εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου έχει δημιουργήσει τη δική του Ακαδημία ποδοσφαίρου Χρήστος Γκάτας-Τοξότες), προσφέροντας σημαντικό έργο, όπως εξίσου σημαντικό έργο προσφέρει και ο Γιώργος Καφφές σαν επικεφαλής της Αστραπής Νέας Πολιτείας αλλά και με άμεση σχέση με τον Παναθηναϊκό εκεί όπου διέπρεψε κατά το παρελθόν ως παίκτης.

alt

alt

Μετά από ένα πέρασμα από πολλές ομάδες του Νομού (Όλυμπος Λάρισας, Θύελλα Λάρισας, Πηνειός, Πανιώνιος, Πουρνάρι κ.α.) ο Κώστας Γούλας βρήκε την «Ιθάκη» του στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ εκεί όπου κάθε χρόνο τέτοια εποχή κρεμάει… και ένα μετάλλιο στο στήθος αλλά το σημαντικότερο είναι πως μεταδίδει τα μυστικά της μπάλας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους αυριανούς άσους.

alt

Αυτός που τα έχει πάρει όλα επ’ ώμου στους ΠΑΟΛΙΣΤΕΣ στο Αβέρωφ, είναι ο Δημήτρης Κουκουλιάφκας ο οποίος γεμάτος όρεξη και μεράκι για δουλειά, δίνει τον δικό του σκληρό καθημερινό αγώνα.

Ο Νίκος Λιούπας το σπούδασε καλά το αντικείμενο στην Κομοτηνή, αγωνίσθηκε σε αρκετά ερασιτεχνικά σωματεία (Προμηθέας, Άρης Λάρισας, Αμπελόκηποι) και τα τελευταία χρόνια έχει ιδρύσει την Ακαδημία Ολύμπικ εκεί όπου μαζί με τους άξιους συνεργάτες του μοχθούν σε καθημερινή βάση με σκοπό να την καλύτερη δυνατή ανάδειξη ταλέντων.

alt

Άλλοι οκτώ τεχνικοί που αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς και έπεται και συνέχεια…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Την ώρα που το Κιλελέρ δίνει σκληρή μάχη για να σώσει την παρτίδα, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Θεσπρωτό στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, έχοντας μάλιστα έντονο λαρισινό χρώμα.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Η μάχη της Τερψιθέας ανάμεσα στον Μαχητή και τη Μελιβοία, ανέδειξε νικητή τον Φιλοκτήτη, πραγματοποιώντας μάλιστα μια μεστή εμφάνιση κυρίως στην επανάληψη.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Μπορεί η σκούφια του να κρατάει από Κατερίνη μεριά (βλέπε Δημήτρης Μητσής) αλλά κάτι μου λέει πως πρέπει να έχει και ρίζες από Αργεντινή μεριά εκεί όπου ζούνε και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt