.:: Larisa Goal ::. Φορτουνιασμένη… Κυριακή!
16 Οκτώβριος 2017

Φορτουνιασμένη… Κυριακή!

alt

Φορτουνιασμένη… Κυριακή!

Εντυπωσιακή εμφανίστηκε η Φορτούνα Κουτσοχέρου στο πρώτο εντός έδρας ματς του φετινού πρωταθλήματος καθώς συνέτριψε τον Σταυρό με το επιβλητικό 8-1 και κατέκτησε έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική με την «Παλέρμο» (ποντάρει πολλά στο παρεϊστικο κλίμα) να προσφέρει απλόχερα γκολ και θέαμα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Παζάρας ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, ο Χρήστος Μπαταβάνης (άφησε τα γάντια και εξελίσσεται σε δεινός σκόρερ) σκόραρε δις ενώ χρίσθηκαν σκόρερ και οι Δημήτρης Σκούπρας (με ασύλληπτη κεφαλιά), Λεωνίδας Τσιούτσιας και Σβόλος.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟΥ (Β. Κυριάκος): Τσιάντας (50′ Τσιούτσιας Δ.), Σκούπρας, Μπακογιάννης (46′ Γκίκας), Μητράκας, Φονιάς, Τσιρογιάννης (49′ Καπνόπουλος), Παπαδόπουλος, Παζάρας, Τσιούτσιας Λ., Μπαταβάνης (55′ Σβόλος), Τασιούλης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

…την κόλλησε!

…την κόλλησε!

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, η ποδοσφαιρική Λάρισα, υποκλίνεται σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχουν θητεύσει στα γήπεδα της ΕΠΣΛ και παραμένει μάχιμος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πασχάλη Μπακαρτζή.

Περισσότερα...

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που οι Τάσος Βενέτης και Σπύρος Ευαγγέλου, άφησαν τα θρανία (μαζί στο Δημοτικό σχολείο) και ο καθένας χάραξε τον δρόμο του.

Περισσότερα...

Οι φιλίες μένουν…

Οι φιλίες μένουν…

Νίκες και γκολ πάνε και έρχονται στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά οι φιλίες είναι αυτές που μένουν διαχρονικά στον χώρο.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt