.:: Larisa Goal ::. Ηθικόν ακμαιότατον στον Αχιλλέα Φαρσάλων…
24 Νοέμβριος 2017

Ηθικόν ακμαιότατον στον Αχιλλέα Φαρσάλων…

alt

Ηθικόν ακμαιότατον στον Αχιλλέα Φαρσάλων…

Η επιβλητική νίκη με 3-0 κόντρα στο Βελούχι αποτέλεσε μια δυνατή ψυχολογική ντόπα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει με καλύτερο μάτι τη συνέχεια.

Με την ψυχολογία στα ύψη λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» του Τάκη Παραφέστα προετοιμάζονται για την κυριακάτικη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου που βρίσκεται στην ίδια μοίρα.

Φυσικά στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο.

Ο Μάρκου εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει όχι όμως και ο Κουρούμαλος.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Καλαντζής με βοηθούς τους κ.κ. Σακκάς Π. και Σφυρής (Θεσσαλίας).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Αγάπη για το ποδόσφαιρο…

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, για ορισμένους η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει ίδια και απαράλλαχτη σαν την πρώτη μέρα που ήρθαν σε επαφή με τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Κοντραρίστηκαν… τα «λιοντάρια»

Τα τελευταία χρόνια, οι Νίκος Γκουρνέλης και Θάνος Δαούτης συνεργάζονται κάτω από την ίδια στέγη αυτή του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που διαπρέπει στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης.

Περισσότερα...

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Θα πάθουν… υπερκούπωση!

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά μια ντουζίνα κούπες έχουν σηκώσει… με την ομάδα της Αστυνομίας, οι Χάρης Μητσιάκος και Αποστόλης Νάτσιος και φαντάζουν και πάλι ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Εργαζομένων.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt