.:: Larisa Goal ::. Χάρηκαν με την ψυχή τους οι «μικροί» του Λαρισαϊκού…
18 Απρίλιος 2018

Χάρηκαν με την ψυχή τους οι «μικροί» του Λαρισαϊκού…

alt

Χάρηκαν με την ψυχή τους οι «μικροί» του Λαρισαϊκού…

Στην Κατερίνη βρέθηκε την περασμένη Κυριακή η ακαδημία ποδοσφαίρου Λαρισαϊκός Elite όπου συμμετείχε στην ποδοσφαιρική γιορτή «Φιλική Συνάντηση Ακαδημιών Πιερικός 2018», που διοργανώθηκε από την ΠΑΕ Πιερικός στο Δ.Α.Κ Κατερίνης, με την συμμετοχή 2 τμημάτων.

alt

Και πιο συγκεκριμένα έλαβαν μέρος τα εξής τμήματα: Τζούνιορ Κ11, και Μπαμπίνι 2011-2012-2013.

Στην διοργάνωση δώσανε το «παρών» πολλές ακαδημίες της γύρω περιοχής: Α.Ε Περίστασης, Γ.Α.Σ Σβορώνος, Ακαδημία Κατερίνης 2006 και της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ.

Ένα τουρνουά διασκεδαστικού χαρακτήρα και αποκόμιση εμπειριών για τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές, μακριά από βαθμολογίες και αποτελέσματα.

alt

Η διοίκηση του Α.Ο Λαρισαϊκός και η διεύθυνση της ακαδημίας Larisaikos.Elite ευχαριστεί τους υπεύθυνους της διοργάνωσης και ιδιαίτερα τον Νίκο Τσαγκαλίδη για την τιμητική πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία.

Συγχαίρει δε και όλους τους προπονητές των Ακαδημιών για την άψογη συνεργασία.

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Την ώρα που το Κιλελέρ δίνει σκληρή μάχη για να σώσει την παρτίδα, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Θεσπρωτό στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, έχοντας μάλιστα έντονο λαρισινό χρώμα.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Η μάχη της Τερψιθέας ανάμεσα στον Μαχητή και τη Μελιβοία, ανέδειξε νικητή τον Φιλοκτήτη, πραγματοποιώντας μάλιστα μια μεστή εμφάνιση κυρίως στην επανάληψη.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Μπορεί η σκούφια του να κρατάει από Κατερίνη μεριά (βλέπε Δημήτρης Μητσής) αλλά κάτι μου λέει πως πρέπει να έχει και ρίζες από Αργεντινή μεριά εκεί όπου ζούνε και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt