.:: Larisa Goal ::. Μετράει αντίστροφα το 7ο Mountain Enduro Camp στη Βερδικούσια…
18 Ιούνιος 2018

Μετράει αντίστροφα το 7ο Mountain Enduro Camp στη Βερδικούσια…

alt

Μετράει αντίστροφα το 7ο Mountain Enduro Camp στη Βερδικούσια…

Το πανέμορφο δάσος οξιάς της κορυφής Μαμαλής στη Βερδικούσια Λάρισας φιλοξενεί για 7η συνεχόμενη χρονιά το Mountain Enduro Camp.

Ένα τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ με πιστούς φίλους, προσηλωμένους οργανωτές και εθελοντές, πραγματοποιείται φέτος στις 6, 7 και 8 Ιουλίου 2018.

Η οδήγηση μηχανών τύπου enduro αποτελεί το επίκεντρο των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ. Ταυτόχρονα, πολλές άλλες δραστηριότητες σχετικές με τη φύση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη μουσική στοχεύουν να ικανοποιήσουν για μια ακόμα χρονιά τους επισκέπτες του Mountain Enduro Camp.

Διαδρομή enduro, motocross, πεζοπορία, trail running, συναυλίες, είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που ετοιμάζει η Λέσχη Mountain Enduro Camp. Επίσης, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής, ενημερώσεις κοινωνικών δράσεων, γυμναστική, parkour αλλά και δραστηριότητες για παιδιά έχουν ως σκοπό να ευχαριστήσουν όλους τους επισκέπτες μας.

alt

Ένα φεστιβάλ που διακρίνεται για τον ανοιχτό σε όλους χαρακτήρα του, με φανατικούς φίλους από διάφορα μέρη της Ελλάδας, σας περιμένει και φέτος να το επισκεφτείτε. Η κατασκήνωση στο καταπράσινο δάσος οξιάς της Μαμαλής σε υψόμετρο 1400 μέτρων είναι μια εμπειρία που θα απολαύσετε!

Το Mountain Enduro Camp πραγματοποιείται με υποστηρικτές την Κοινότητα Βερδικούσιας και το Δήμο Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Λέσχη Mountain Enduro Camp

Για περισσότερες πληροφορίες:

URL: mountainendurocamp.net

Facebook Page: Mountain Enduro Camp

Google+: Mountain Enduro Camp

YouTube channel: Mountain Enduro Camp

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Την ώρα που το Κιλελέρ δίνει σκληρή μάχη για να σώσει την παρτίδα, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Θεσπρωτό στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, έχοντας μάλιστα έντονο λαρισινό χρώμα.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Η μάχη της Τερψιθέας ανάμεσα στον Μαχητή και τη Μελιβοία, ανέδειξε νικητή τον Φιλοκτήτη, πραγματοποιώντας μάλιστα μια μεστή εμφάνιση κυρίως στην επανάληψη.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Μπορεί η σκούφια του να κρατάει από Κατερίνη μεριά (βλέπε Δημήτρης Μητσής) αλλά κάτι μου λέει πως πρέπει να έχει και ρίζες από Αργεντινή μεριά εκεί όπου ζούνε και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt