.:: Larisa Goal ::. Έπιασε ρετιρέ ο Χατζηβαλσάμης…
21 Νοέμβριος 2011

Έπιασε ρετιρέ ο Χατζηβαλσάμης…

alt

Έπιασε ρετιρέ ο Χατζηβαλσάμης…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο υψηλόσωμος Φώτης Χατζηβαλασάμης καθώς πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο ντέρμπι με τον Πυργετό, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στους «κυανόλευκους». Έτσι με το γκολ αυτό ο «Αυστραλός» έφτασε τα τέσσερα τέρματα σε τρεις αγώνες και έπιασε στο ρετιρέ τον Αθανασιάδη της Αναγέννησης Καρδίτσας που έμεινε «άκαπνος».

Ας δούμε λοιπόν πως έχει διαμορφωθεί ο σχετικός πίνακας των σκόρερ του 4ου ομίλου της Δ΄Εθνικής με την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής:

4 γκολ: Χατζηβαλσάμης (Π.Ο.Ε), Αθανασιάδης (Αναγέννηση Καρδ.)

3 γκολ: Φτίκας (Αμπελωνιακός), Μπουντούρης (Αναγέννηση Καρδ.)

2 γκολ: Προβίδας, Κωστούλας (Πυργετός), Αλεξανδρής (Π.Ο.Ε), Κακαβίτσης (Αμπελωνιακός), Κρανιώτης (ΑΟΚ)

1 γκολ: Μουρατίδης, Καραϊσκος, Χάμος (Π.Ο.Ε), Ελευθεριάδης, Μάγγος, Μαντζαφούλης (Πυργετός), Μπακαλίδης (Βελούχι), Σιούρτος, Ζάρρας Χαρ., Σάββας (Ταυρωπός), Βούλγαρης, Τσίπη, Κοντοβάς (Αλμυρός), Ταχτιντής, Πάτρας (ΑΟΚ), Νάσιος, Στυλιανός, Αλεξίου (Λιανοκλάδι), Μουρκάκης (Μουζάκι), Χατζηρίζος (Αναγέννηση Καρδ.), Βαργιανίτης, Αντωνιάδης (Καμένα Βούρλα)

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Διαπρέπει ο «μικρός»…

Την ώρα που το Κιλελέρ δίνει σκληρή μάχη για να σώσει την παρτίδα, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Θεσπρωτό στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, έχοντας μάλιστα έντονο λαρισινό χρώμα.

Περισσότερα...

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Κοντραρίστηκαν… τα φιλαράκια

Η μάχη της Τερψιθέας ανάμεσα στον Μαχητή και τη Μελιβοία, ανέδειξε νικητή τον Φιλοκτήτη, πραγματοποιώντας μάλιστα μια μεστή εμφάνιση κυρίως στην επανάληψη.

Περισσότερα...

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Τύφλα να ’χει ο Σιμεόνε!

Μπορεί η σκούφια του να κρατάει από Κατερίνη μεριά (βλέπε Δημήτρης Μητσής) αλλά κάτι μου λέει πως πρέπει να έχει και ρίζες από Αργεντινή μεριά εκεί όπου ζούνε και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει και με την περίπτωση του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt