.:: Larisa Goal ::. Και με μουστάκι και χωρίς μουστάκι, πρόσφερε πολλά!!!
06 Ιούνιος 2020

Και με μουστάκι και χωρίς μουστάκι, πρόσφερε πολλά!!!

alt

Και με μουστάκι και χωρίς μουστάκι, πρόσφερε πολλά!!!

«Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις» ατάκα που βγήκε από τα χείλη του Γιάννη Βογιατζή στο πρόσωπο του Φαίδωνα Γεωργίτση στην ταινία «οι θαλασσιές οι χάντρες».

Θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό με τον Βασίλη Μπρέζα; Γιατί και ο πρώην πρόεδρος και αναμορφωτής του Τυρνάβου 2005 είχε μουστάκι όταν τον πρωτογνωρίσαμε αλλά μετέπειτα το ξύρισε, όχι για χάρη κάποιας γυναίκας αλλά έτσι για αλλαγή.

alt

Πέρα από την πλάκα, ο επιτυχημένος έμπορος που αγωνίσθηκε ως μεσοεπιθετικός στη Νίκη Τυρνάβου, από το 1995 αναμίχθηκε με τα κοινά ενώ από το 2005 ανέλαβε τον προεδρικό θώκο του συλλόγου όπου και έζησε μεγάλες στιγμές πανηγυρίζοντας σημαντικές ανόδους, φτάνοντας μέχρι τη Β΄Εθνική. Πριν λίγα χρόνια αποχώρησε για τους δικούς του λόγους αλλά πάντα νοιάζεται για την πορεία των «κυανέρυθρων»…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

…την κόλλησε!

…την κόλλησε!

Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, η ποδοσφαιρική Λάρισα, υποκλίνεται σε έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που έχουν θητεύσει στα γήπεδα της ΕΠΣΛ και παραμένει μάχιμος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πασχάλη Μπακαρτζή.

Περισσότερα...

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Οι συμμαθητές αντάμωσαν στο γήπεδο…

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που οι Τάσος Βενέτης και Σπύρος Ευαγγέλου, άφησαν τα θρανία (μαζί στο Δημοτικό σχολείο) και ο καθένας χάραξε τον δρόμο του.

Περισσότερα...

Οι φιλίες μένουν…

Οι φιλίες μένουν…

Νίκες και γκολ πάνε και έρχονται στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά οι φιλίες είναι αυτές που μένουν διαχρονικά στον χώρο.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt