.:: Larisa Goal ::. Απαγορεύεται η χρήση κινητού!!!
06 Φεβρουάριος 2023

Απαγορεύεται η χρήση κινητού!!!

alt

Απαγορεύεται η χρήση κινητού!!!

Ποιος είδε τον Γιώργο Καλτέκη και δεν τον φοβήθηκε; Όχι, δεν ήταν για το αποτέλεσμα της ακαδημίας του Π.Ο.Ε απέναντι στην ΑΕΛ αλλά για τη συμπεριφορά ορισμένων λιλιπούτιων άσων.

Αιτία δεν ήταν άλλη από τη χρήση κινητού στον πάγκο, την ώρα που διεξάγονταν ο αγώνας, με ορισμένους «μικρούς» να το έχουν ρίξει στο «σορολόπ», αντί να παρακολουθούν και να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους.

Και ο έμπειρος τεχνικός που από τα χέρια του έχουν περάσει εκατοντάδες παιδιά, απαγόρεψε δια ροπάλου τη χρήση κινητού στο γήπεδο και καλά έκανε.

Καλή η τεχνολογία δε λέμε αλλά είναι και μια «ξεμυαλίστρα» που χαλάει… τα μυαλά, πόσο μάλλον στην τρυφερή αυτή ηλικία όπου καλούνται τα παιδιά, να ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους.

Και μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι σαν μια τάξη σχολείου όπου άπαντες θα πρέπει να δείχνουν την ανάλογη συμπεριφορά καθώς μοναδικός στόχος είναι να μάθουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, κάτι που σημαίνει πως παντού υπάρχουν κανόνες οι οποίοι σαφώς και θα πρέπει να τηρούνται!

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Στον έβδομο ουρανό ο Μόρας!

Στον έβδομο ουρανό ο Μόρας!

Ο πρωτοπόρος Εθνικός Νέου Κεραμιδίου στάθηκε όρθιος στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής με αντίπαλο τη Νέα Αρτάκη και του αρκεί ένας πόντος στο φινάλε για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Super League 2.

Περισσότερα...

Πρώτα πανηγύριζε, τώρα καμαρώνει…

Πρώτα πανηγύριζε, τώρα καμαρώνει…

Πάνε αρκετά χρόνια από τότε που ο Χρήστος Τασιούλας τα «παστέλωνε» για λογαριασμό του αγαπημένου του Κεραυνού Δένδρων, ένας εξαιρετικός επιθετικός, με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Περισσότερα...

Μεγάλη υπόθεση η αναγνώριση…

Μεγάλη υπόθεση η αναγνώριση…

Ειδικά έτσι όπως έχει γίνει η κοινωνία γενικότερα, αποτελεί μεγάλη υπόθεση η εκτίμηση και η αναγνώριση τη σήμερον ημέρα.

Περισσότερα...

<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt