.:: Larisa Goal ::. Άλλοι δροσίζονται και άλλοι καλλωπίζονται…
18 Απρίλιος 2024

Άλλοι δροσίζονται και άλλοι καλλωπίζονται…

alt

Άλλοι δροσίζονται και άλλοι καλλωπίζονται…

Το “cooling break” έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και ειδικά εδώ στη «Σαχάρα» (βλέπε Λάρισα), με τον καιρό να έχει βαλθεί να μας τρελάνει και ενώ βρισκόμαστε στα μισά του Απρίλη.

Οπότε λογικό και επόμενο είναι και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ, να επιβάλλεται η παύση για νερό για όλους τους εμπλεκόμενους (παίκτες-διαιτητές).

Το καλό μας φιλαράκι όμως, ο Λάμπρος Βλιώρας-από τις πιο παλιές και αξιόπιστες σφυρίχτρες-που έχουν περάσει από τα γήπεδα της ΕΠΣΛ με βαριά κληρονομιά, δε χάνει την ευκαιρία να φτιάξει και το μαλλί.

Σου λέει ο φακός παραμονεύει, να μην βγω καλός στο γυαλί (άσχετα αν έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια-περνάει ακόμα η μπογιά του)!

Και καλά ξηγιέται, παραμένοντας μάχιμος στα γήπεδα, γιατί πολύ απλά αγαπάει πολύ αυτό που κάνει…

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Καμαρώνουν… τα φιντάνια τους!

Καμαρώνουν… τα φιντάνια τους!

Στέφανος Μπάτζιος (Αργυροπούλι) και Γιώργος Κακαβίτσης (Σμόλικας) έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πλέον καμαρώνουν τα φιντάνια τους που αγωνίζονται στους Ατρόμητους/Θύελλα (Κ12).

Περισσότερα...

Αγχώθηκε αλλά χαλάλι…

Αγχώθηκε αλλά χαλάλι…

Και δώστου τζούρα τσιγάρο και δώστου τζούρα καφέ, με την αγωνία να χτυπάει «κόκκινο» στις εγκαταστάσεις της “Footballand” αλλά χαλάλι για τον ικανότατο επιθετικό-άξιο πατέρα, Θοδωρή Ρακιντζόγλου.

Περισσότερα...

Συλλέκτης εμπειριών ο «Κάκα»…

Συλλέκτης εμπειριών ο «Κάκα»…

Η ποδοσφαιρική διαδρομή του Αλέξη Κακαζούκη είναι πλούσια, γεμάτη βιώματα και πλούσιες εμπειρίες τις οποίες κουβαλάει σαν φυλαχτό ακόμα και σήμερα, στα 42 του που παραμένει μάχιμος με τη φανέλα του Μαυροβουνίου.

Περισσότερα...

alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt