.:: Larisa Goal ::. Επιτυχημένο το 1ο VALENCIA CAMP στη Λάρισα…
10 Ιούλιος 2024

Επιτυχημένο το 1ο VALENCIA CAMP στη Λάρισα…

alt

Επιτυχημένο το 1ο VALENCIA CAMP στη Λάρισα…

Η Valencia CF είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και μεγαλύτερους συλλόγους του ισπανικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μες τα χρόνια, η Valencia CF έχει κατακτήσει παγκόσμια φήμη για την παραγωγική ακαδημία της, η οποία δημιουργεί ταλέντα παγκόσμιας κλάσης.

Τα τρία τελευταία χρόνια, συνεχόμενα, έχει αξιολογηθεί από το παρατηρητήριο της UEFA μέσα στις 4 ποιοτικότερες ακαδημίες στην Ευρώπη.

alt

Η ΑΕΛ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ καταγράφει μία αδιάλειπτη παρουσία στο χώρο του Θεσσαλικού ποδοσφαίρου. Μια ξεχωριστή ιστορία με πολλές διακρίσεις η μεγαλύτερη των οποίων αφορά το ήθος και την ρομαντική αλλά και ταυτόχρονα επαγγελματική αντιμετώπιση του ποδοσφαίρου.

Ο Αθλητικός μας σύλλογος στηρίζοντας τα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης νεαρών ποδοσφαιριστών και σε συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογο της Βαλένθια διοργάνωσε για πρώτη χρονιά, ένα καλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα βελτίωσης και αξιολόγησης.

alt

Εκτός από την εκμάθηση και τη διασκέδαση, στόχος ήταν να εντοπιστούν ταλαντούχα παιδιά που θα συμμετάσχουν τον Σεπτέμβριο στο Valencia CF Academy SEE Elite Camp για ηλικίες Κ11 έως Κ15. Από εκεί θα επιλεχθούν παίκτες και παίκτριες που θα ταξιδέψουν στη Βαλένθια για να συμμετάσχουν στο Valencia CF Academy Training Stage K16, όπου θα αξιολογηθούν από την Ακαδημία της Βαλένθια με στόχο να ενταχθούν στον κορυφαίο ισπανικό σύλλογο, όπως ακριβώς συνέβη με τον Έρικ Χάμζα από τη Σύρο, ο οποίος διακρίθηκε και μετακόμισε στην ισπανική ομάδα με μεταγραφή!

alt

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από τον Jose Luis Bravo, συντονιστή του Talents’ Program της Valencia CF Academy και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας της Valencia για 13 χρόνια, και τον Carlos Sanchis Roig, προπονητή φυσικής κατάστασης της Κ14 της Valencia με 10 χρόνια εμπειρίας στην Ισπανική ακαδημία και θα ανακοινωθεί μέσα στον Αύγουστο.

Οι Πολυτιμότεροι - MVP - παίκτες του camp θα κερδίσουν:

Συμμετοχή στο Valencia CF Academy SEE Elite Camp (Ελλάδα) από Κ12 έως και Κ16 τον Σεπτέμβριο του 2024 και στην συνέχεια με νέα αξιολόγηση όσοι επιλεγούν θα ταξιδέψουν στην VALENCIA F.C..

alt

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν αξιοσημείωτη. Στο Valencia CF Soccer Camp Larisa , τα παιδιά έμαθαν τα βασικά του ποδοσφαίρου ακολουθώντας τη μεθοδολογία της Valencia CF Academy. Το Valencia CF Soccer Camp Larisa είχε έναν διασκεδαστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σκοπό.

Η προπονητική ομάδα της Valencia Jose Luis Bravo, Carlos Sanchis Roig και Πετσούλας Μάριος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την οργάνωση του camp καθώς και από το επίπεδο των παιδιών σε θέματα κατανόησης, διάθεσης και χαρακτήρα.

alt

Ο σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει :

-Τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν στο καλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα βελτίωσης και αξιολόγησης της Valencia.

-Τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Σουλούκο Σωτήριο για την στήριξη του.

-Την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Θεσσαλίας κα. Τσαγανού Χρύσα για την στήριξη της.

-Τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων κ. Γερογιώκα Ηρακλή για την στήριξή του.

-Το Ε.Α.Κ.Λ. Λάρισας για την παραχώρηση του γηπέδου ΑΛΚΑΖΑΡ καθώς και τους υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία και βοήθεια τους.

-Τον Α.Ο. Δήμητρα Γιάννουλης και ιδιαίτερα τον κ. Αγγελακόπουλο Άγγελο για την παραχώρηση του γηπέδου τους κατά την πρωινή ζώνη καθώς και για την άψογη οργάνωση ώστε το γήπεδο να έχει τις σωστές προδιαγραφές σε όλα τα επίπεδα.

-Τους προπονητές της Valencia Jose Luis Bravo, Carlos Sanchis Roig και Πετσούλα Μάριο για την επαγγελματική τους συμπεριφορά και την άψογη συνεργασία.

-Τους προπονητές Δημητρακόπουλο Θεόδωρο, Οικονόμου Τριαντάφυλλο, Δαγκλή Απόστολο για την βοήθεια που προσέφεραν στους προπονητές της Valencia καθώς επίσης στον κ. Καρβουνάρη Χαράλαμπο και Ζουμπελούλη Νικόλαο για την βοήθεια που προσέφεραν στην πραγματοποίηση του Camp.

-Τα σωματεία Α.Ο. Δήμητρα Γιάννουλης, Α.Ο. Δαμασιακός, Αθλητική Ένωση Ακαδημία Τυρνάβου, Α.Ο. Αμπελόκηποι και τους κυρίους αντίστοιχα Αγγελακόπουλο Άγγελο, Λούτσο Θεόδωρο, Κεχαγιά Νικόλαο, Τζαφέρη Γεώργιο και Ταυλαρίδη Άκη για την ομαδική συμμετοχή ποδοσφαιριστών τους στο πρόγραμμα.

-Τον Μέγα Χορηγό κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο επιχειρηματία αντιπρόσωπο της Total energies για την οικονομική του στήριξη

-Τον κ. Πατσιανόπουλο Αθανάσιο ιδιοκτήτη των εταιρειών Λαφοφάναρο και Sonata για την χορηγία του

-Την Εταιρεία Bollocks και ιδιαίτερα τον κ. Θανόπουλο Κλεάνθη για την χορηγία του

alt

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


Αρθρογραφία

Εντυπωσίασε η Κόγγουλη…

Εντυπωσίασε η Κόγγουλη…

Η Λαρισαία Σοφία Κόγγουλη εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της με την Εθνική Ελλάδος καθώς σκόραρε από δύο φορές απέναντι σε Ανδόρα και Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Περισσότερα...

Ποδοσφαιρικό πηγαδάκι…

Ποδοσφαιρικό πηγαδάκι…

Τι καλύτερο τέτοια εποχή, να παίρνεις τα βουνά, να απολαμβάνεις τη δροσιά και τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από τη στρογγυλή θεά.

Περισσότερα...

Οι φιλίες μένουν…

Οι φιλίες μένουν…

«Για μένα ο Γιώργος Μπαζάνας ήταν κάτι παραπάνω από ένας πρόεδρος» τάφε έφη, ο Γιώργος Νούσιος μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους Αγίους Αναργύρους.

Περισσότερα...

alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt