.:: Larisa Goal ::. Larisa Goal

Άρθρα

Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
17 Απρίλιος 2014

Τρίτη θέση για την Κεντρική Ζώνη με τον Καλύβα πρωταγωνιστή…

Προβολές: 1867

alt

Τρίτη θέση για την Κεντρική Ζώνη με τον Καλύβα πρωταγωνιστή…

Την τρίτη θέση στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων που διεξήχθη στην Κατερίνη, κατέλαβε η Κεντρική Ζώνη μιας και επιβλήθηκε στον μικρό τελικό της Ζώνης Νήσων με 4-1.

Μάλιστα η Κεντρική Ζώνη είχε έντονο λαρισινό χρώμα μιας και στον πάγκο κάθισε ο καταξιωμένος τεχνικός Αχιλλέας Μαστοροδήμος (μαζί με τον περιφερειακό κ. Θεοδοσιάδη Ν.) ενώ στην ομάδα μετείχαν και έξι ταλαντούχοι Λαρισαίοι παίκτες.

Ένας από αυτούς ήταν ο εξαιρετικός για μια ακόμη φορά Γιάννης Καλύβας της ΑΕΛ ο οποίος σκόραρε δις (σκόραραν και οι Γαϊτανίδης (28’), Παπαδόπουλος (78’), ενώ για τη Ζώνη Νήσων μείωσε στο 80΄ ο Μπακίρης). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κεντρική Ζώνη έχασε πέναλτι (21’) που εκτέλεσε ο Γαϊτανίδης και απέκρουσε εντυπωσιακά, με διπλή προσπάθεια, ο Τσάβαρης.

alt

Επίσης στο βασικό σχήμα αγωνίσθηκαν και οι Κωφός (Νίκη/Μιχαήλ) και Κυρίτσης Γ. (Π.Ο.Ε) ενώ στην αποστολή μετείχαν και οι Ζιάκας (Ατρόμητοι/Θύελλα), Κακάμης (Ακαδημία Γ. Πλίτση) και Κυρίτσης Θ. (Π.Ο.Ε).

Αναμφίβολα μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες αποδεικνύοντας πως η Λάρισα έχει ταλέντο αλλά και ικανούς προπονητές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρος Παπαργυρίου, με βοηθούς τη Χρυσάνθη Μπλέτσιου και τη Καλλιόπη Δανιηλίδου (καθήκοντα 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο Φώτης Πολυχρόνης).

2Η ΖΩΝΗ (ΚΕΝΤΡΙΚΗ): Πατσιούρας, Κωφός, Κουλούρης (40’ Ζώχιος), Κυρίτσης Ι., Μαυρούτσικος, Μανιώτης, Γαϊτανίδης, Βασιλάκης, Καλύβας, Λιάπης (68’ Παπαδόπουλος), Τσιώκος (54’ Οικονομίκος).

4Η ΖΩΝΗ (ΝΗΣΩΝ): Τσάβαρης, Λαγουδάκης, Μαυροειδής, Ράφτης (60’ Χοχλαστός), Γιακουμάκης (25’ Παπαματθαιάκης), Πλαυτάκης, Κακαβελάκης, Σταυρακάκης (73’ Παπουτσιδέλης), Μπακίρης, Κομνηνός, Αργυρουδάκης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt