.:: Larisa Goal ::. Larisa Goal

Άρθρα

Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
13 Δεκέμβριος 2019

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-12η αγωνιστική)…

Προβολές: 1633

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/1ος ΟΜΙΛΟΣ-12η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ (1ος ΟΜΙΛΟΣ) αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

(Σ.Σ. Ραψάνης)

alt

Ο άνθρωπος «τα κάνει όλα και συμφέρει» ξεχώρισε και στη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Σ.Σ. Ραψάνης απέναντι στη Μαρμαρίνη μιας και υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία της ομάδας του, κρατώντας το μηδέν. Όπου κι αν παίξει το φιλαράκι, ξεχωρίζει…


2. ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

(Κουλούρι)

alt

Ξεκίνησε στο βασικό σχήμα του Άρη στη δύσκολη δοκιμασία απέναντι στη Γιάννουλη και φρόντισε να διακριθεί με την εξαιρετική του παρουσία στα μετόπισθεν, περιορίζοντας αισθητά τους ικανότατους επιθετικούς της Δήμητρας.


3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΔΑΣ

(Μελιβοία)

alt

Ο έμπειρος αμυντικός του Φιλοκτήτη πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του στο ντέρμπι με το Συκούριο. Έδωσε πολλές λύσεις στα μετόπισθεν, εμπνέοντας σιγουριά σε κάθε του κίνηση.

 

4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

(Σ.Σ. Ραψάνης)

alt

Μπορεί σπάνια να βάζει γκολ αλλά είναι σημαντικά όπως και αυτό που πέτυχε απέναντι στη Μαρμαρίνη, σφραγίζοντας… έτσι τη μεγάλη νίκη του Σ.Σ. Ραψάνης. Παίκτης που τιμάει και με το παραπάνω τη φανέλα που φοράει, με το περίσσιο πάθος να τον κάνει ξεχωριστό.


5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

(Συκούριο)

alt

Ήταν ο παίκτης που έσωσε την παρτίδα στο φινάλε στη μάχη των παραλίων καθώς βρήκε δίχτυα και χάρισε έναν πολύτιμο πόντο στους «κιτρινόμαυρους». Και όσο περνάει ο καιρός, ανεβάζει συνεχώς στροφές αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση.


6. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΗΣ

(Δένδρα)

alt

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση από τον έμπειρο παίκτη του Κεραυνού στη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Βαλανίδα. Παίκτης που μπορεί να μην σκοράρει με την ίδια συχνότητα φέτος αλλά βοηθάει σημαντικά σε όλους τους τομείς, κάνοντας πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο.


7. ΡΑΦΑΗΛ ΔΙΧΡΗΣ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Μπορεί αυτή τη φορά ο «Ράφα» να μην σκόραρε αλλά αποτέλεσε έναν μόνιμο μπελά για την άμυνα του Κουλουρίου. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, με την απόδοσή του να κυμαίνεται και πάλι σε υψηλά επίπεδα όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε από την αρχή της χρονιάς.


8. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΪΤΕΡΗΣ

(Πανιώνιος)

alt

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός των «κυανέρυθρων» πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε μια σπουδαία νίκη στην ομάδα του απέναντι στη Βερδικούσια. Φουλ ποιότητα από έναν παίκτη που στη μέρα του, δεν μπορείς να τον κάνεις με τίποτα καλά.


9. ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΟΤΟΣ

(Πελασγιώτιδα)

alt

Ο ταλαντούχος άσος της Πελασγιώτιδας ήταν «χάρμα ιδέσθαι» στο ντέρμπι με τους Γόννους. Σκόραρε δις, κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα του πρωτοπόρου Όλυμπου, με τις περίτεχνες ενέργειες του. Και πλέον έχει πάρει για τα καλά τα πατήματά της κατηγορίας, ανεβάζοντας συνεχώς την απόδοσή του.


10. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ

(Γόννοι)

alt

Πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και βοήθησε σημαντικά τους «μπλε» να σταθούν όρθιοι απέναντι στην αξιόλογη Πελασγιώτιδα. Και ο «μικρός» εντυπωσιάζει από το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας προλάβει να βάλει το στίγμα του.


11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΓΚΟΥΡΑΣ

(Δρυμός)

alt

Ο ικανότατος επιθετικός του Δρυμού είχε πολλά κέφια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ακαδημία Τυρνάβου, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα εξαιρετικό γκολ με «λόμπα», δείγμα της κλάσης του. Λίγα γκολ αλλά όλα σπάνιας ομορφιάς και προσεγμένα όπως και τα τραγούδια του!!!


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΜΙΤΖΟΓΛΟΥ-ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ

(Πανιώνιος)

alt

Αξία στο «διπλό» μέσα στο Δρυμό έδωσε ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης με τη σημαντική νίκη που πέτυχε επί της φορμαρισμένης Βερδικούσιας, βάζοντας στοπ στο αήττητο σερί της. Και με την έλευση του τεχνικού διδύμου στον «κυανέρυθρο» πάγκο, το λαρισινό συγκρότημα έχει βρει για τα καλά τον δρόμο του, βάζοντας με τη σειρά του το δικό του λιθαράκι. «Κύρμι» και «Μίτσελ» δουλεύουν σκληρά και προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες, γιατί γουστάρουν τρελά τη στρογγυλή θεά!!!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt