.:: Larisa Goal ::. Larisa Goal

Άρθρα

Γ' Εθνική - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
17 Μαϊ 2022

Με στόχο τη νίκη ο Ηρακλής Λάρισας…

Προβολές: 13092

alt

Με στόχο τη νίκη ο Ηρακλής Λάρισας…

Σε ρυθμούς μπαράζ ανόδου για τη Super League 2 κινείται ο Ηρακλής Λάρισας μιας και την Τετάρτη στις 17:00 στο “AEL FC ARENA” έχει τη δική του πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ.

Ματς στο οποίο οι κυανόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους μονάχα τη λέξη νίκη προκειμένου να ξεκινήσουν ιδανικά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο τους σε επαγγελματική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Αγωνιστικά η λαρισινή ομάδα, με εξαίρεση τον τραυματία Χασομέρη ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε, άπαντες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κατσικογιάννης (Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Λιόντο (Ηπείρου) και Τσιλίκα (Αιτωλοακαρνανίας).


Κάλεσμα στον κόσμο…

Ο Ηρακλής Λάρισας αύριο Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 5 μ.μ. στο AEL FC ARENA υποδέχεται την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ στα πλαίσια των μπαράζ ανόδου στην Super League 2.

Καλούμε τους φιλάθλους της Λάρισας να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και για τον λόγο αυτό η γενική είσοδος θα είναι 5€.

Το παιχνίδι θα καλυφθεί με livestreaming προσφορά της εταιρείας De-Tox Cafe, για τους φιλάθλους που είναι εκτός Λάρισας και δεν μπορούν να παρευρεθούν στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή θα εισέλθουν από την κεντρική θύρα 18 του AEL FC ARENA ενώ οι φίλαθλοι του ΠΑΟ ΡΟΥΦ που ενδεχομένως έρθουν στη Λάρισα μεμονωμένα θα εισέλθουν από την θύρα 14-15.

Θα τηρηθεί το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.


Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Ηρακλής Λάρισας-ΠΑΟ Ρουφ

Ηλιούπουλη-Αγροτικός Αστέρας

Προοδευτική-Μακεδονικός

Ρεπό: Παναχαϊκή


Η βαθμολογία (1η αγωνιστική):

1. Παναχαϊκή 1-0 3

2. Αγροτικός Αστέρας 1-0 3

3. ΠΑΟ Ρουφ 1-0 3

4. Ηρακλής Λάρισας 0-0 0

5. Ηλιόπουλο 0-1 0

6. Προοδευτική 0-1 0

7. Μακεδονικός 0-1 0


Επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 22/5, 17:00)

Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΟ Ρουφ

Παναχαϊκή – Ηλιούπολη

Ηρακλής Λάρισας – Μακεδονικός

Ρεπό: Προοδευτική

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt