.:: Larisa Goal ::. Πάει για το «νταμπλ» ο Γκρίμπας…
Αρχική - Gossip
21 Μαϊ 2019

Πάει για το «νταμπλ» ο Γκρίμπας…

Προβολές: 3063

alt

Πάει για το «νταμπλ» ο Γκρίμπας…

Η χρονιά που πέρασε ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική για τον Αργύρη Γκρίμπα καθώς είδε τη μεγάλη του αγάπη την Πελασγιώτιδα να κόβει… πρώτη το νήμα στον 5ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ, κατακτώντας πανάξια το πρωτάθλημα και την πολυπόθητη άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ.

Αυτό που μένει για τον ίδιο είναι να πράξει ανάλογα και στον πολιτικό στίβο εκεί όπου κατέρχεται στις εκλογές στο πλευρό του Αποστόλη Καλογιάννη ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, θέλοντας να βάλει και εκεί το στίγμα του.

alt

Το «Who is Who» του Αργύρη Γκρίμπα:

Ο Αργύρης Γκρίμπας γεννήθηκε το 1974 στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το 9ο Γενικό Λύκειο Λάρισας το 1992. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης των καθαριστηρίων «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ».

Από το 2014 είναι πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ» καθώς και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) Λάρισας. Ιδρυτικό μέλος αλλά και εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγ. Γεώργιος», στηρίζει σταθερά δράσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Διετέλεσε πρόεδρος επί σειρά ετών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου (2012-2018). Είναι αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Λάρισας. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt